Кароль розважалась на концертах, а Цибульська – на корпоративах: як пройшли останні місяці вагітності зірок

Вибиватись зі звичного робочого темпу для зірок дорівнює катастрофі. Саме тому навіть вагітність не стає на перешкоді професійній діяльності та розвагам. Чим займались українські зірки, поки під серцем носили свою дитину?

Багато українських зірок, навіть вагітні, продовжують активно займатись професійною діяльністю, адже в усьому світі важко знайти націю працьовитішу. Розповідаємо про те, чим займались зіркові мами на останніх місяцях вагітності.

Тіна Кароль

2008 року на світ з’явився єдиний син відомої української співачки. Веніаміна Тіна Кароль народила від свого чоловіка Євгена Огіра, який, на жаль, помер після тривалої боротьби з раком. Так, у часи своєї чарівної вагітності, знаменитість активно займалась своєю кар’єрою та користувалась широкою популярністю серед українців, тому зупиняти професійну діяльність навіть не думала.

Вагітна Тіна Кароль на концерті
Вагітна Тіна Кароль на концерті

Зірка вела дуже активний спосіб життя. Спершу Тіна Кароль приховувала від фанів вагітність за мішкуватими сукнями, проте, коли мовчати про це стало неможливим, зірка почала виходити на сцену у неймовірних сукнях, які лише підкреслювали її животик.

Оля Цибульська

2015 року зірка вперше стала мамою сина Нестора. Так, нещодавно знаменитість розповідала на особистій сторінці про те, як стала мамою та як проходила її вагітність. З нагоди 8-го дня народження свого сина співачка вирішила пригадати, як все починалось. Так, за словами Олі Цибульської, вона здавалась собі дуже мініатюрною вагітною.

Кумедне фото вагітної Олі Цибульської
Кумедне фото вагітної Олі Цибульської

Більш того, зірка зізналась: за 5 днів до пологів вона навіть провела корпоратив. Отож, Оля Цибульська так само активно провела свою вагітність, а ставити кар’єру на останній план навіть не збиралась.

Анастасія Приходько

Відома українська співачка, громадська та політична діячка є не лише відомою артисткою, а й мамою трьох дітей. Знаменитість виносила та народила двох синів і доньку, але при цьому не втратила своєї професії та продовжила ставати все більш відомою. Ба більш, свою крайню вагітність знаменитість дуже довго приховувала.

Відома українська співачка Анастасія Приходько вагітна
Відома українська співачка Анастасія Приходько вагітна

Так, Настя Приходько до останнього не визнавала, що вона насправді втретє завагітніла. Отож, зірка продовжувала спокійно працювати та будувати кар’єру, доки під серцем носила малюка. Після того, як артистка зізналась, що скоро втретє стане мамою, вона розповіла, чому так довго про це мовчала. Так, за словами Приходько, вона хотіла зберегти свою дитину від дорослого жорстокого світу та уникнути недоречних обговорень своєї вагітності.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!