Він – мусульманин, вона – православна: як Камалія 20 років щасливо живе з чоловіком з іншим віросповіданням

Відома українська співачка Камалія вже 20 років щасливо заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Як подружжя розв'язало питання різного віросповідання, читайте у нашому матеріалі

Понад 20 років тому відома українська співачка познайомилась з чоловіком, з яким їй судилось провести все життя. Тоді зірка ще не знала, які сюрпризи їй приготувала доля, проте Мохаммад Захур одразу поклав на співачку око й відтоді більше ніколи її не відпускав. Історія кохання Камалії та Захура оповита таємницями, проте ми спробуємо їх розвіяти.

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур за віросповіданням мусульманин. Чоловік покохав українську співачку, яка живе за православними традиціями. Як питання різної віри вирішується в різнонаціональній сім’ї та чи панує в родині Камалії та Захура повага одне до одного?

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Неочікуване весілля знаменитості

Стосунки відомого подружжя розвивались доволі швидко. Вже на першому побаченні пакистанець зізнався дівчині у коханні та навіть запропонував їй жити разом. Хоча артистку спершу збентежив такий неочікуваний поворот, вона вирішила дати Захуру шанс. Пізніше чоловік почав буквально засипати свою майбутню дружину подарунками, що також викликало у Камалії чимало сумнівів. Врешті-решт вони зуміли порозумітись та почали будувати стосунки.

Камалія розповіла про їхнє з Захуром весілля
Камалія розповіла про їхнє з Захуром весілля

Мохаммад Захур був налаштований серйозно і відпускати кохану не бажав. Саме тому чоловік запросив Камалію на свою батьківщину, де хитрим шляхом влаштував їхнє весілля. Прямо на власному весіллі українська співачка погодилась вийти за пакистанця. Отож, весілля вони гуляли за мусульманськими традиціями.

Ставлення до віросповідання одне одного

Довгий час у мережі ходили чутки про те, що Камалія прийняла іслам. Втім, насправді знаменитість залишилась при своєму віросповіданні. Зірка святкує православне Різдво та слідує саме православним традиціям.

Втім, в україно-пакистанській родині панує повна взаємоповага. Так, наприклад, 7 січня цього року Мохаммад Захур і Камалія разом відсвяткували Різдво. Так само й українська артистка з повагою ставиться до віри свого чоловіка.

В якій вірі Камалія та Захур виховують доньок

Камалія та Захур зі своїми дітьми
Камалія та Захур зі своїми дітьми

У родині української співачки підростає двоє дочок – Арабелла та Мірабелла. В одному з коментарів для журналістів артистка зізнавалась, що їхні з Мохаммадом діти ні разу не були в мечеті. Ба більш, Камалія зізналась, що наразі дівчатам ближча саме православна віра. Втім, можна припускати, що батьки не тиснуть на дітей, а дівчата зроблять остаточний вибір, коли будуть дорослими.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.