Закохані самі в себе: Влад Яма, Олег Винник, Олексій Арестович та інші зірки, яких звинуватили у самолюбуванні

Недарма надмірну захопленість власною персоною назвали зірковою хворобою. Розповідаємо про українських знаменитостей, яким закидали самозакоханість, милування собою та навіть егоїзм

Популярність, слава, визнання та гроші можуть зробити з людиною неймовірні речі. Так, деякі зірки після того, як стають відомими, часто гублять зв’язок з реальністю та піддаються спокусі стати самозакоханими та нарцистичними. Про українських знаменитостей іноді ходять такі самі чутки. Кому з відомих діячів України “закидали” надмірну захопленість собою?

Олег Винник

Перш ніж описувати характер відомого українського “серцеїда”, варто припустити, що Олег Винник на сцені та в реальному житті – це дві різні людини. Оскільки знаменитість взагалі не полюбляє розповідати про особисте, то можна зробити висновок, що й справжній характер артиста невідомий навіть найвідданішим фанатам.

Олег Винник створив собі брутальний сценічний
Олег Винник створив собі брутальний сценічний

Втім, сперечатись з ефектністю його сценічного образу важко. Так, на концертах виступає завжди самовпевнений і навіть трішки самозакоханий Олег Винник. Проте, це ні в якому разі не негативна характеристика, хоча деякі фанати й можуть вважати поведінку артиста дещо нарцистичною. Врешті, про справжній характер Винника залишається лише гадати.

Влад Яма

Відомий танцюрист
Відомий танцюрист

Український хореограф і танцюрист завжди викликав неоднозачну реакцію публіки, втім чергова хвиля хейту зі сторони публіки наздогнала Влада Яму навіть за тисячі кілометрів від рідного дому. Після початку повномасштабного вторгнення знаменитість покинув терени рідної держави та вирушив до США. У мережі на це відреагували бурхливо, а деякі українці заявили, що про самозакоханість та егоїзм Ями було відомо давно, а зараз ця риса його характеру лише підтвердилась.

Олексій Арестович

Політичний і громадський діяч активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Оскільки деякі публікації зірки аж занадто “вихваляють” себе, то чимало користувачів вирішили делікатно натякнути Арестовичу, що він може здаватись нарцисом.

Олексію Арестовичу закидали нарцистичність
Олексію Арестовичу закидали нарцистичність

Реакція радника ОП України не забарилась. Арестович відповів у своєму стилі та заявив, що нарцисом його називають ті “люди, які істерично вимагають, щоб я повністю відповідав їхнім уявленням про прекрасне”.

Макс Барських

Український співак висловився про свій егоїзм
Український співак висловився про свій егоїзм

А ось відомий український співак Макс Барських і сам зізнавався, що він – доволі егоїстична людина, але лише в плані кохання. Так, в одному з інтерв’ю в знаменитості запитали, чи кохав він колись по-справжньому. На це Барських відповів чесно та без вагань: раніше він був впевнений, що у стосунках завжди є той, хто кохає і той, хто дозволяє себе кохати.

Я поводився вкрай егоїстично, зверхньо щодо своєї половинки. В результаті я опустився на самісіньке емоційно дно

– прокоментував Барських.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.