Історичний вітер змін в ТСН: Лідія Таран, Костянтин Грубич та інші залишили студію після років сумлінної праці

Багато років українці слухали та довіряли найвідомішим обличчям України. Хто з телеведучих ТСН після довгої співпраці вирішили покинути студію Телевізійної Служби Новин?

Телевізійна Служба Новин – одна з найвідоміших щоденних новинних програм, перший випуск якої 1 січня 1997 року. Хто з популярних телеведучих країни з того часу покинув студію?

Лідія Таран

 

Після поч

Лідія Таран
Лідія Таран

атку повномасштабного вторгнення відома українська журналістка та телеведуча покинули територію України. Так, знаменитість разом зі своєю донькою від Андрія Доманського оселилась у Франції. Зірка зізнавалась, що довгий час вона хотіла повернутись до рідного Києва, проте, коли навесні у їхню домівку поцілила ракета, вона таки залишилась у Франції.

За кордоном телеведуча вступила до одного з французьких закладів вищої освіти, а також почала інтенсивно вивчати французьку мову. Лідія Таран повідомила, що була змушена покинути студію ТСН у зв’язку з еміграцією. Проте, журналістка остаточно не покинула команду – наразі вона дистанційно працює кореспонденткою у Франції.

Костянтин Грубич

Костянтин Грубич
Костянтин Грубич

Наприкінці 1990-х років відомий український телеведучий почав працювати на телеканалі “1+1”, де став “обличчям” Телевізійної Служби Новин, а також був ведучим програм “Дитячий сеанс”, “Сніданок з 1+1”, “Смачна країна”. Чимало українців пам’ятають Костянтина Грубича за постійно щиру усмішку та неймовірно добрий погляд. Проте, пізніше його діяльність на “1+1” припинилась і він перейшов на інші українські телеканали.

Так, з 2007 року Грубич працював на каналі “Інтер”, де став ведучим програми “Знак якості”. Пізніше журналіст також став експертом на телеканалі СТБ.

Юлія Бориско

Юлія Бориско
Юлія Бориско

На телеканал “1+1” знаменитість прийшла 2001 року, проте співпрацю з медіа вибудувала не одразу. Пропрацювавши на каналі три роки, Бориско вирішила змінити місце роботи, оскільки не змогла терпіти надмірну цензуру з боку провладного керівництва. 2008 року, коли власник телеканалу змінився, журналістка повернулась на “плюси” як ведуча нічного випуску новин.

На початку вересня 2020 року Бориско звільнили з телеканалу, а причини пояснили переформатуванням нічного випуску новин. Тоді журналістка зізналась, що канал вимагав від неї більше, ніж вона могла дати. Завжди усміхнена та позитивно Юлія Бориско завжди прагнула і продовжує прагнути вибудовувати довірливі стосунки зі своїми глядачами.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.