Кравець і Зеленський, Булітко та Сморигін, Кароль і Балан: сценічні пари, які не стали парами в житті

Деяким знаменитим українським парам не судилось бути разом в реальному житті, хоча чимало шанувальників дуже цього б хотіли. Пригадуємо "закоханих", які полюбили одне одного лише на сцені

Чимало українських зірок здебільшого відомі своїм шанувальникам не лише як “сольні” артисти. Так, наприклад, багато глядачів полюбляють спостерігати за майстерністю акторів у дуеті. Ми поговоримо про тих, хто на сцені часто грає закоханих, проте в реальному житті не мають нічого, крім міцної дружби.

Олена Кравець і Володимир Зеленський

Зіркова “парочка” здобула широку популярність завдяки акторській і гумористичній діяльності в рамках проєкту “Квартал 95”. Знаменитості часто грали подружні пари, що навіть свого часу створило стереотип, що й у реальному житті вони також разом. Насправді поза сценою між Оленою Кравець і Володимиром Зеленським немає нічого, крім міцної дружби.

Кравець і Зеленський часто грали подружні пари
Кравець і Зеленський часто грали подружні пари

Поза сценою зірки виховують власних дітей зі своїми другими половинками

В реальному житті і Кравець, і Зеленський мають родини
В реальному житті і Кравець, і Зеленський мають родини

Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Не менш відома екранна пара познайомилась на гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. Знаменитості дуже швидко знайшли спільну мову не лише як друзі, а й як професійні актори. І Сморигін, і Булітко раніше зізнавались – вони ніколи в житті не знайдуть сценічного партнера, з яким працювати було б комфортніше.

Булітко та Сморигін грають роль закоханих
Булітко та Сморигін грають роль закоханих

Своє особисте життя поза сценою Вікторія Булітко ретельно приховує, хоча одного разу зізналась фанатам, що вона не самотня. Євген Сморигін разом зі своєю дружиною виховує трьох дітей.

Євген Сморигін зі своєю дружиною
Євген Сморигін зі своєю дружиною

Тіна Кароль і Дан Балан

Історія кохання Тіни Кароль і Дана Балана – загадкова та огорнута таємницями. Наразі важко сказати напевно, чи грали вони на камеру, чи дійсно щось відчували одне до одного. Шанувальники довго спостерігали за їхнім фліртом та закоханими поглядами на шоу “Голос країни”, що врешті призвело до чуток про ймовірний роман. До слова, Тіна Кароль спростувала всі чутки.

Тіна Кароль і Дан Балан на шоу Голос країни
Тіна Кароль і Дан Балан на шоу Голос країни

Раніше і Балан, і Кароль були в шлюбі зі своїми коханими. Чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер від онкології, а Дан Балан розлучився зі своєю дружиною. В обох залишились діти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.