Учасники жіночого та чоловічого «Кварталів» влаштували бійку (Відео)

Відповідне відео з'явилося в мережі.

Учасники студії «Квартал 95» взяли участь у новому  марафоні під назвою «BoosBitchFightChallenge». Суть челенджу заключається в тому, щоб зімітувати бійку на камеру.

Один із акторів проекту Євген Кошовий на своєму акаунті в Instagram опублікував відео, де він разом із колегами б’ються.

У виклику взяли участь Міка Фаталов, Юрій Ткач, Юрій Великий, Володимир Мартинець, Степан Казанцев і Олександр Пікалов. У ролику вони по черзі «передають» удари один одному.

Напередодні подібне відео зняли учасниці «Жіночого кварталу» та передали естафету колегам-чоловікам.

 

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.