До кімнати заходять навколішках: найвищі українські красуні – Єфросиніна, Нікітюк, Осадча, Каменських й інші

Деякі популярні красуні легко могли б стати моделям, але їхня душа лежала до іншого. Розповідаємо про найвідоміших українських зірок, які зламали абсолютно всі стереотипи щодо високих дівчат

За офіційними даними Державної служби статистики України, середній зріст повнолітньої українки становить близько 164 сантиметрів. Розповідаємо про найвідоміших українських красунь, показник зросту яких “стрибнув” набагато вище цієї позначки.

Маша Єфросиніна

Який зріст у Маші Єфросиніної
Який зріст у Маші Єфросиніної

Відома українська телеведуча та благодійниця вища за середньостатистичну позначку майже на 20 сантиметрів. Так, зріст Єфросиніної становить 180 сантиметрів, що робить зірку буквально номінанткою на звання найвищої красуні українського шоубізнесу.

Катерина Осадча

Який зріст в Осадчої
Який зріст в Осадчої

Українська телеведуча, як і її колега Єфросиніна, має 180 сантиметрів зросту. Проте, багатьом може здаватись, що зірка набагато вища. Деякі шанувальники думають саме так, оскільки поруч зі своїм чоловіком Горбуновим Осадча виглядає топмоделлю. Зріст Горбунова становить 168 сантиметрів.

Настя Каменських

Який зріст у Насті Каменських
Який зріст у Насті Каменських

Відома українська співачка вища за середньостатистичну українку на 10 сантиметрів. Так, без підборів та взуття на платформі зірка має зріст 175 сантиметрів. А ось у її чоловіка Потапа зріст 195 сантиметрів, тому поруч з ним зірка виглядає дуже мініатюрною та тендітною.

Леся Нікітюк

Який зріст у Лесі Нікітюк
Який зріст у Лесі Нікітюк

Зріст української ведучої становить 180 сантиметрів. Одного разу між Нікітюк і Дурнєвим спалахнув скандал, оскільки Олексій впевнений, що дівчата зростом 180+ можуть працювати тільки на залізниці. Втім, українську ведучу такий некоректний жарт зовсім не зачепив, адже вона не просто любить свою зовнішність, а пишається високим зростом.

Алла Костромічова

Який зріст в Алли Костромічової
Який зріст в Алли Костромічової

Вдало зроблені фото та ідеально підібрані наряди створюють враження, що зріст української моделі становить близько 185 сантиметрів, але насправді зірка нижча на 6 см. Зріст Костромічової – 179 сантиметрів.

Оля Полякова

Який зріст в Олі Полякової
Який зріст в Олі Полякової

Зріст артистки становить 180 сантиметрів, що робить її однією з найвищих зірок в Україні. Ба більш, відома українська співачка є не лише однією з найбільш рослих у вітчизняному шоубізнесі. Оля Полякова має найдовші в Україні ноги – 126 сантиметрів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.