Чим займається і де працює Арестович після відставки: озвучує книги, веде блог та знімається для YouTube

Нещодавно радник Офісу президента Олексій Арестович подав у відставку. Чим після звільнення з державної посади займається експолітик і громадський діяч?

17 січня відомий український громадський та політичний діяч опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фото заяви про відставку. Олексій Арестович додав, що таким чином він хотів продемонструвати приклад цивілізованої поведінки – “зробив помилку, то будь готовим нести відповідальність”.

Олексій Арестович подав у відставку
Олексій Арестович подав у відставку

Наступного дня у прямому ефірі “Фейгін Live” знаменитість зізнався, що не сильно засмучується через звільнення з Офісу президента, оскільки тепер у нього є набагато більше часу для улюбленої справи – психології.

Олексій Арестович зізнався, що з моменту відставки він планує приділяти набагато більше уваги тому, чого, за словами громадського діяча, потребують багато українців – інформаційно-психологічною підтримкою. Сказано – зроблено, з 17 січня, дня звільнення, Арестович сконцентрувався на особистому блозі в Інстаграмі, де активно публікує різноманітні відео на психологічні та військово-політичні теми.

Стрічка Інстаграму Олексія Арестовича
Стрічка Інстаграму Олексія Арестовича

Крім того, зізнався політик і громадський діяч, він продовжить зніматись для YouTube-шоу до тих пір, поки ефіри дивитиметься принаймні одна людина.

Зараз у мене можливість зайнятися улюбленою справою… підтримкою людей, за яких я вболіваю особисто душею, які потребують моєї підтримки… тобто, я просто повертаюся до улюбленої справи

– прокоментував Арестович.

Олексій Арестович бере участь в ефірах шоу з Фейгіним
Олексій Арестович бере участь в ефірах шоу з Фейгіним

Крім того, нещодавно стало відомо, що Олексій Арестович озвучив книгу. В особистому блозі відомого українського громадського діяча з’явився допис з кадрами зі студії звукозапису, а в описі знаменитість повідомив, що скоро всі охочі зможуть послухати твір “Місячна веселка” Сергія Павлова, озвучений Арестовичем.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.