Улюбленець українок Дмитро Гордон розкрив секрет своєї блискучої лисини: “Шампунь від волосся”

Відомий український журналіст Дмитро Гордон давно ходить з лисиною. Вона у нього завжди блищить та ніколи не виглядає недоглянуто з щетиною.

Дмитро Гордон давно став популярним в Україні журналістом і майже всі пам’ятають його лисим. Як виявилось, в юності у нього було густе темне волосся, від якого він позбавився за порадою друга.

Зараз блискуча лисина Гордона в поєднанні з його “маніакальною” посмішкою — це фірмові деталі образу журналіста. Навіть кохана дружина Дмитра Олеся Бацман зізнавалась, що не пригадує свого чоловіка з шевелюрою.

Улюбленець українок Дмитро Гордон розкрив секрет своєї блискучої лисини
Улюбленець українок Дмитро Гордон розкрив секрет своєї блискучої лисини

Журналіст розповідав, що поголився ще в молодості коли волосся почало випадати. Він намагався це зупинити, але не виходило, тоді друг порадив йому поголитися, аргументуючи це тим, що лисий чоловічий череп завжди гарний. Вже на наступний день Гордон втілив пораду друга в життя і з тих пір завжди ходить лисим, такий імідж у нього ще з минулого століття, з 1997 року.

Прихильники ніколи не бачили, щоб Дмитро запустив імідж і хоча б щетину на голові відростив. Секрет простий. В своєму Інстаграм-блозі Гордон показав, що допомагає йому слідкувати за блискучою лисиною:

Шампунь від волосся. Випробував на собі

На фото зображений цей шампунь, на етикетці якого фото Гордона в сонцезахисних окулярах і з відкритим торсом.

В Інтернет-магазині журналіста в каталозі товарів такий шампунь продається по 350 гривень за 200 мілілітрів, в описі стверджується, що це якісний шампунь від власника найвпізнаванішої зачіски України, має аромат зеленого чаю. Також на сайті вказано, що частина коштів з кожної покупки перераховується на допомогу ЗСУ.

Улюбленець українок Дмитро Гордон розкрив секрет своєї блискучої лисини
Улюбленець українок Дмитро Гордон розкрив секрет своєї блискучої лисини

В магазині Гордона продаються його книги, цукерки (пташине молоко, шоколадні яйця, зефір, молочний шоколад), худі і футболки з крилатими фразами журналіста і його зображенням, шкарпетки, стікери, пакети, чохли для смартфонів, подушки, шарф, ароматизатор для автомобіля, ароматичні свічки, чашки, бальзам для губ. Все на будь-який смак.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?