Олена Кравець пішла з 1+1, Лілія Ребрик – з каналу “Україна”, а Марченко – з СТБ: перебралися на інші канали

Відомі українські ведучі свого часу з різних причин змінили місце роботи. Пригадуємо, чому Кравець, Ребрик і Марченко пішли з українських каналів, на яких працювали чи не всю кар'єру

Українське телебачення сповнене яскравих особистостей і відомих зірок. З ними прокидаються та засинають мільйони глядачів, тому деякі з найвідоміших ведучих вже стали майже рідними. Сьогодні розповідаємо про зірок українського телебачення, які з різних причин вирішили змінити місце роботи.

Олена Кравець

Усю свою кар’єру одна з найвідоміших українських актрис і гумористок провела на шоу “Квартал 95”. Втім, 2022 року стало відомо, що знаменитість взяла тимчасову перерву. Знаменитість зізналась, що вона взяла павзу в діяльності на квартальній сцені, аби розібратись з проблемами зі здоров’ям. Проте, чи планує Олена Кравець повернутись на 1+1, вона не повідомила.

Олена Кравець стала зіркою українського каналу Дом
Олена Кравець стала зіркою українського каналу Дом

Натомість після виходу з “Кварталу 95” знаменитість почала власне шоу на каналі “Дом”. Телепроєкт “Тихий вечір з Оленою Кравець” швидко здобув особливу популярність, а спокійна атмосфера відпочинку й дійсно відрізняється від активних і динамічних виступів “Кварталу”.

Лілія Ребрик

У липні 2022 року українська телеведуча повідомила сумні новини – канал “Україна”, на якому вона працювала все життя, закрився. Лілія Ребрик зізналась, що кінець мовлення українського каналу стало для неї серйозним ударом, оскільки вона вважала, що саме у цьому колективі працюватиме до останнього.

Після закриття каналу Україна зірка пішла працювати на Дом
Після закриття каналу Україна зірка пішла працювати на Дом

Втім, попри весь сум Лілія Ребрик врешті-решт взяла себе в руки й почала працювати на каналі “Дом”. Там знаменитість стала ведучою шоу “Дочекаюсь”, мета якого – допомогти людям, розлученим війною, знову зустрітись.

Оксана Марченко

2017 року скандально відома ведуча покинула телеканал “СТБ”. Пізніше в одному з інтерв’ю знаменитість зізналась, що її змусили написати заяву за особистим бажанням, а утиски на роботі дійшли до того рівня, що залишатись працювати на каналі не видавалось можливим. Пояснювала Оксана Марченко це переслідуванням через політичні погляди свого чоловіка, Віктора Медведчука.

Оксана Марченко заявляла, що її змусили звільнитись з СТБ
Оксана Марченко заявляла, що її змусили звільнитись з СТБ

Після завершення діяльності на СТБ зірка не пішла до інших каналів і вела авторське шоу, яке запустила ще 2007 року.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.