Володимир Зеленський, Олена Кравець, Анатолій Анатоліч й інші зірки, хто народився в Кривому Розі: всі земляки

Чимало українських зірок народилось і виросло в Кривому Розі, тому цей регіон України сміливо можна називати землею, що дарує країні талановитих людей

Зірки з самого початку своєї кар’єри мусять бути готовими до того, що шанувальники вивчають їхню біографію буквально під мікроскопом. Пригадуємо найвідоміших українських знаменитостей, які народились, виросли й почали професійних і творчий шлях саме в Кривому Розі.

Олена Кравець

Кравець народилась у Кривому Розі
Кравець народилась у Кривому Розі

Одна з найвідоміших українських актрис і гумористок народилась і виросла в Кривому Розі. До того, як прославитись у складі “Кварталу 95” та “Жіночого кварталу” зірка навчалась на фінансиста-економіста та захоплювалась грою у КВК. Саме завдяки останньому пізніше отримала пропозицію стати ведучою криворізької радіостанції “Радіо Система”.

Володимир Зеленський

Де народився Володимир Зеленський
Де народився Володимир Зеленський

До початку своєї політичної діяльності вся Україна знала Зеленського як талановитого актора й гумориста, а також успішного бізнесмена. Свій шлях, як і його колега Олена Кравець та дружина Олена Зеленська, знаменитість починав на теренах рідного міста. Володимир Зеленський здобував юридичну освіту в Криворізькому університеті та паралельно грав у КВК.

Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч народився у Кривому Розі
Анатолій Анатоліч народився у Кривому Розі

Відомий український шоумен, ведучий і блогер 38 років тому з’явився на світ у Кривому Розі. Чоловік зростав у родині економістів, тому й вирішив здобути відповідну освіту. Проте, як і багато інших уродженців свого рідного міста, його захопив КВК. Завдяки харизмі та лідерським якостям зірка швидко став капітаном і довів свою команду до призових місць в Україні та пострадянських країнах.

Ольга Горбачова

Де народилась солістка гурту Арктика Горбачова
Де народилась солістка гурту Арктика Горбачова

Українська співачка та колишня солістка гурту “Арктика”, телеведуча й журналістка також є уродженкою криворізьких земель. Знаменитість виросла у Кривому Розі, але здобувати вищу освіту вирушила до столиці. Там Ольга Горбачова пізніше почала будувати кар’єру.

Маша Гойя

Де народилась Маша Гойя
Де народилась Маша Гойя

Марія Шаповалова або, як її знають рідні та близькі, Марія Шаповалова 34 роки тому народилась у Кривому Розі. Знаменитість з самого дитинства цікавилась музикою та творчістю, але за наполяганням батьків вступила до Одеси на юридичний факультет. Через рік зірка переїхала до української столиці та почала творчу кар’єру.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".