Розлучення, переїзд і таємний роман з Сахневич: як усього за рік перевернулось життя друга Дорофєєвої Позитива

За останній рік перевернулось життя всіх українців, Позитив не став виключенням. Крім основної причини, через яку змінилось все, в артиста є декілька інших цікавих історій

Початок повномасштабної війни в Україні змінило життя чи не всіх українців. Втім, декому життя додало ще більше випробувань та причин казати, що рік був дійсно важким. Так, наприклад, відомий український музикант Олексій Завгородній за трішки більше року пережив розлучення, чутки про новий роман і навіть декілька переїздів.

Детально пригадуємо найцікавіші події з життя Позитива.

За останній рік відомий український співак пережив багато пригод
За останній рік відомий український співак пережив багато пригод

Позитив розлучився з дружиною

Олексій Завгородній 13 років будував стосунки з Анною Андрійчук. 10 років вони перебували в офіційному шлюбі, але так і не змогли прожити разом все життя. Спочатку зірки декілька років приховували власне розлучення, але навесні 2021 року стало відомо, що вони більше не разом. Спершу про причини розставання ексзакохані мовчали, але пізніше Андрійчук про все розповіла.

За словами дівчини, у її колишнього чоловіка на першому місці завжди стояла кар’єра, а вона хотіла родину та дітей. Андрійчук зізналась, що Олексій Завгородній точно хоче стати батьком, проте у шлюбі з нею цього не вийшло.

Завгородній та Андрійчук розлучились після 13 років разом
Завгородній та Андрійчук розлучились після 13 років разом

Переїзд Завгороднього

Навесні наступного року, 2022, стало відомо, що український артист переїхав з Києва. Тоді знаменитість розповів, що поруч з його студією звукозапису впали уламки літака, тому він вирішив тимчасово покинути українську столицю. Жити чоловік вирушив до Кам’янця-Подільського. Там Олексій Завгородній почав займатись благодійністю та волонтерством і запустив ініціативу допомоги дітям-переселенцям.

Пізніше артист таки повернувся до Києва, але не у свою квартиру, яку довго винаймав. Влітку 2022 року Позитив зізнався, що йому невигідно орендувати житло в столиці, тому він з’їхав з квартири й оселився у студії звукозапису.

Роман з Сахневич

До слова, весна минулого року стала для Олексія Завгороднього дійсно повною на зміни. Саме у цей період чоловікові почали приписувати стосунки з його партнеркою на паркеті “Танців з зірками” Юлією Сахневич. Чоловік не підтвердив, але й належним чином не спростував стосунки з колегою.

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич можливо зустрічаються
Олексій Завгородній та Юлія Сахневич можливо зустрічаються

Шанувальники почали приписувати зіркам роман, адже з початком повномасштабної війни вони стали дуже близькими, допомагали одне одному. В одному з інтерв’ю Позитив зізнався, що вони “дійсно поруч” з Сахневич.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.