Вагітна Джамала розповіла про кризу через скасування концертів

За її словами, найбільше за період карантину постраждають артисти.

Співачка Джамала чекає на друге поповнення у сім’ї. Наразі вона перебуває на самоізоляції вдома, але навіть за таких умов не забуває про творчість. Нещодавно в одному із інтерв’ю артистка розповіла про свої побоювання щодо наслідків карантину.

У зв’язку із карантином багато людей опинилися у скрутному фінансовому становищі. Однак, за її словами, найбільше відчують кризу представники шоу-бізнесу, бо, попри послаблення обмежень, вони досі не можуть виступати.

«Кафешки вже почнуть відкривати із запобіжними засобами, щоб економіка жила, а артисти не зможуть працювати довше за всіх. Концерти, скупчення людей, закриті зали і так далі – на жаль, до цього нескоро дійде. По всьому світу скасувалася величезна кількість фестивалів. Як вийти з цієї кризи, я не знаю», – відверто висловилась Джамала.

Вона зазначила, що онлайн-концерти та трансляції у соціальних мережах не можуть вважатися повноцінними концертами. Також співачка додала, що з розумінням поставилася до ситуації та не звільнила жодного члена колективу за період карантину.

«Наша професія – про людей. Цей карантин – він взагалі про нашу людяність, про взаємозв’язок, про довіру один до одного. Я нікого не звільнила – це неможливо, це люди, з якими ти працюєш вже десять років. Поки ми на довірі і любові потихеньку виживаємо, але сказати людині: «Бувай, до кращих часів» – я не можу», – зазначила Джамала.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.