Учасниця Холостяка оприлюднила чуттєві фото у ліжку з Максимом

Процес фотосесії глядачі могли спостерігати під час десятого випуску.

Під час десятого випуску романтичного шоу «Холостяк», яке показують на телеканалі «СТБ», Максим знайомився із сім’ями учасниць. Однак напередодні спільної вечері із родичами він організовував для дівчат індивідуальні побачення.

Для учасниці Дани він організував фотосесію. Спершу хлопець виступав у ролі фотографа та робив знімки дівчини, а згодом вони разом позували на камеру.

Максим та Дана одягнули однакові футболки, дизайн яких дівчина розробила самостійно. Вона замовила дві однакові майки та подарувала одну з них Холостяку. На чорному фоні там відтворене відверте зображення. Образ дівчина доповнила спідницею по коліна та туфлями-лодочками з леопардовим принтом.

Нещодавно вона оприлюднила результат фотосесії на своїй сторінці в Instagram.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.