Зірки теж хворіють: які хірургчні втручання пережили Alyona Alyona, Анна Саліванчук, Олена Мозгова

На лікарняний час від часу змушені йти навіть зірки. Доводиться робити перерву у виступах і лягати в лікарню, якщо виникають проблеми, що потребують термінового хірургічного втручання.

Alyona Alyona

Реперці знадобилася допомога людей у білих халатах. Свій діагноз Альона шанувальникам не розкрила, але сповістила, що довго лікувалася народними методами, та це не допомогло. Тож довелося 1 лютого лягати під ніж.

Співачка, зважаючи на власний гіркий досвід, порадила фанам ніколи не займатися самолікуванням, не зволікати й відразу ж звертатися до спеціалістів. Подібна необачність може коштувати підірваного здоров’я або закінчитися ще гірше.

Анна Саліванчук

Актриса не соромиться ділитися з підписниками відвертими кадрами. Навіть народжувала ледь не в прямому ефірі. Тож коли прийшла за сином у школу й отримала травми, відразу ж сповістила останні новини в деталях.

Дружина продюсера “Кварталу” повелася необережно на сходах, упала, вдарилася об сходинку й зламала ніс. Томограма показала, що у зірки ще й струс мозку присутній.

Олена Мозгова

Нещасливим лютий став і для дружини Аксельрода. Продюсерка зв’язалася з підписниками власної сторінки просто з лікарні, щоб сповістити, як себе почуває. На світлині видно, що в Олени присутній катетер. Мозгова похвалилася, що вже вийшла з-під наркозу. Попросила не хвилюватися – тепер уже все гаразд.

Стас Михайлов

Стас Михайлов змарнів і схуд через апендицит

Чоловік красуні з Кропивницького, на відміну від інших, не став приховувати свій діагноз. Поширювачу шансону вирізали апендицит. Через хірургічне втручання знаменитий співак значно втратив у вазі, яка знизилася до 70 кг. І це при тому, що чоловік має зріст 178 см. Фанати сподіваються, що невдовзі Михайлов відновиться.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.