Володимир Остапчук боїться завершення карантину

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Популярний ведучий Володимир Остапчук днями оприлюднив фото, на якому він позує на човні під час водної прогулянки.

У дописі під знімком він пояснив шанувальникам, чому боїться виходити з карантину. Як зізнався ноумен, за період ізоляції він не зробив жодної корисної справи. Водночас він з соціальних мереж зробив висновок, що його знайомі провели цей час, освоюючи нові навики.

«Особисто я, друзі, боюся виходити з карантину. Тому що всі такі розумні стали, начитані. Розмовляють п’ятьма мовами, грають на арфі і збирають пазли на 8 тис. штук. Судячи з ваших сторіз. Щоб ви розуміли, я за цей час навіть штани від футболок у шафі не розклав окремо. А що корисного ви зробили протягом цих двох місяців?», – поділився артист.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.