Анна Сєдокова розсекретила зайві кілограми

Також співачка зізналася, як планує худнути.

Популярна виконавиця Анна Сєдакова розповіла, що за період карантину набрала зайву вагу. Вона зазначила, що це результат надмірного споживання смачних, однак калорійних страв.

Вона не стала приховувати свою теперішню вагу. За її словами, наразі вона важить 65 кілограм при зрості 172 сантиметри. Це на шість кілограм більше, аніж до карантину, зауважила артистка.

Також вона додала, що планує скинути зайву вагу. Однак до жорстких дієт вдаватися не буде. Анна планує спробувати інтервальне голодування. За такого способу харчування можна не відмовляти собі у смаколиках, втім потрібно контролювати час прийому їжі.

«Такий спосіб не вказує, що потрібно їсти, він вказує, коли потрібно їсти. Найпопулярніший метод – 16/8, або протокол Leangains, він був запропонований фітнес-експертом Мартіном Беркханом і являє собою відсутність їжі протягом 16 годин, а в інші 8 ви розподіляєте 2-3 прийоми їжі. І найбільший плюс, що немає обмежень, а значить, ми можемо дозволити собі улюблені слабкості. У мене трохи інша схема 20/4. В останні 5 днів я починала їсти о 14 і закінчувала о 18, дивно, як легко мені стало не снідати. Але зараз думаю пересуну на дві години раніше. Я більше скидаю, коли не їм вечорами (логічно). Тож тепер я їстиму від 12 до 16», – поділилася співачка.

Однак своїм прихильникам вона радить розпочинати зі схеми 16/8, а згодом орієнтуватися на потреби організму.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.