Знайшла справжнє кохання у 47 років після двох невдалих шлюбів: що відомо про особисте життя Могилевської

Могилевська, відома українська співачка, має насичене професійне та особисте життя. Що відомо про романтичний фронт знаменитості, яка під час повномасштабної війни знайшла своє кохання?

Відома українська співачка має не лише цікаву кар’єрну історію. Наталія Могилевська змогла зацікавити шанувальників і своєю професійною діяльністю, й особистим життям. Сьогодні зірка зустрічається з таємним чоловіком, на ім’я Валентин. Втім, вперше зірка покохала й вийшла заміж далекого 2004 року. Пригадуємо хронологічно все, що відомо про особисте життя зірки української естради.

Особисте життя Наталії Могилевської

Вперше відома українська співачка пішла під вінець 2004 року. Обранцем Наталії Могилевської став бізнесмен Дмитро Чалий. До пишного весілля з великою кількістю гостей зіркова пара доволі довго зустрічалась, проте радощів сімейного життя після церемонії одруження не відчула. Хоча до заміжжя Могилевська й Чалий відчували одне до одного серйозний потяг, почуття зникли у побуті й рутині.

Весільні фотографії Наталії Могилевської з колишнім чоловіком
Весільні фотографії Наталії Могилевської з колишнім чоловіком

Другий шлюб відомої української співачки виявився дещо довшим. З Єгором Долініним знаменитість провела разом близько 5 років, а стосунки виявились більш дорослими й серйозними. Разом з тим, взаємини з другим чоловіком у Могилевської, на жаль також не склались. 2011 року пара розлучилась так само по-дорослому й відповідально – без зайвих скандалів.

Після другого розлучення ім’я Наталії Могилевської часто з’являлось у вигаданих романтичних історіях, пов’язаних з таємними стосунками з колегами. Втім, знаменитість всі чутки про ймовірні службові романи відкидає.

Що відомо про особисте життя Наталії Могилевської
Що відомо про особисте життя Наталії Могилевської

Сьогодні знаменитість перебуває у щасливих стосунках з чоловіком, багато деталей про якого воліє не розкривати. Втім, усього приховати не вдається навіть майстрам цієї справи. Так, наразі відомо, що Наталія Могилевська мешкає зі своїм обранцем разом, в одному будинку, що знаходиться у передмісті української столиці.

Наталія Могилевська знайшла кохання під час війни у 47 років
Наталія Могилевська знайшла кохання під час війни у 47 років

Крім того, у лютому цьогоріч зірка розкрила й ім’я свого коханого. На День усіх закоханих знаменитість зізналась, що для їхньої пари це свято є двічі особливим, оскільки чоловіка, з яким зірка будує стосунки, звати Валентином.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.