Сумська не приховувала коханця, а Бабкін про сотню романів на стороні мовчав: гучні історії кохання в шоубізі

Наявність шлюбу не завжди гарантує подружню вірність. Пригадуємо, хто з відомих українських зірок таємно чи відкрито зраджував своїх коханих чоловіків і жінок

Не завжди партнери зберігають одне одному вірність. Пригадуємо найскандальніші історії в українському шоубізнесі, коли зірки зраджували своїх коханих.

Ольга Сумська

Відома українська актриса була офіційно заміжня двічі. У шлюбі зі своїм першим чоловіком Євгеном Паперним знаменитість перебувала з 1987 до 1991 року. У цьому союзі на світ з’явилась старша донька зірки Тоня Паперна. Втім, серцю не накажеш, тому, коли Ольга Сумська вперше зустріла свого майбутнього другого чоловіка, встояти не змогла.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк майже 30 років перебувають у шлюбі
Ольга Сумська та Віталій Борисюк майже 30 років перебувають у шлюбі

Спершу зіркова пара переховувалась, хоча не помітити пристрасть, що вирувала між ними, було неможливо. Всі в театрі здогадувались, що Сумська зраджує чоловіка. Врешті, Віталій та Ольга не змогли більше терпіти, розлучились і почали жити разом.

Сергій Бабкін

Здається, історія відомого українського співака є найскандальнішою в історії українського шоубізнесу. Довгий час публіка вважала Сергія та Сніжану Бабкіних зразковою парою, доки не виявилось, що артист зраджував кохану дружину близько 100 разів. Одного разу знаменитість зізнався, що після початку сольної кар’єри в нього була традиція: після концерту хильнути й усамітнитись з жінкою легкої поведінки.

Сніжана Бабкіна пробачила чоловікові всі зради
Сніжана Бабкіна пробачила чоловікові всі зради

Звісно, першою реакцією зіркової дружини стали зібрані валізи й розлучення. Втім, пізніше, розповіла якось Сніжана Бабкіна, вона відчула біля себе присутність потойбічних сил, які закликали її повернутись до чоловіка.

Ніна Матвієнко й Петро Гончар

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко вже понад 50 років перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком. У далеких 1970-х роках зірка познайомилась з Петром Гончаром, творчою і розумною людиною, яка одразу викликала у Ніни Митрофанівни захоплення. Втім, декілька років тому в одному з інтерв’ю артистка зізналась: чоловік їй зраджував.

Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром
Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром

Ба більше, відома українська співачка навіть зізналась, що все подружнє життя вона відчувала себе чоловіком у домі, забезпечувала родину. А ось Петро Гончар навіть декілька разів серйозно підводив свою дружину. Втім, сьогодні зіркова пара все ще разом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.