Куди подівся Олег Винник: улюблений артист “вовчиць” більше не дає коментарів та не показує себе

Більше року війни та більше року мовчання, улюбленець багатьох, артист України Олег Винник зник не тільки зі своїх соціальних мереж, а взагалі з життя українського шоу-бізнесу, що неабияк здивувало його фанатів та колег.

Більше року війни та більше року мовчання, улюбленець багатьох, артист України Олег Винник зник не тільки зі своїх соціальних мереж, а взагалі з життя українського шоу-бізнесу, що неабияк здивувало його фанатів та колег. Проте так звану мовчанку артист порушив у березні 2022 року. У своїй соціальній мережі Олег Анатолійович опублікував звернення до громадян країн-агресорів, де засудив їх дії, а також закликав всіх небайдужих молитися за Україну. Реакцію українців довго чекати не довелося, під його постами відразу почали з’являтися гнівні коментарі із проханням пояснити, що відбувається і де він, але відповіді так і не отримали. До цих пір не вдалося дізнатися, де перебуває Олег Винник та чому обрав таку позицію. Однак ширяться чутки, що він був вимушений на початку повномасштабного вторгнення поїхати до Німеччини на лікування через хворобу.

Оля Полякова заступилася за улюбленця багатьох

Народні улюбленці: довгонога блондинка та "вовк" з блондинистим боб-каре разом на одній сцені
Народні улюбленці: довгонога білявка та вовк Олег Винник разом на одній сцені

Припущення про проблеми зі здоров’ям підтвердила співачка Оля Полякова, яка стала на захист колеги, також вона зазначила,  що чула про його погане самопочуття. Суперблондинка розповіла, що вони планували в дуеті записувати пісні і наголосила на тому, що у Винника дуже боліло через те, що коїться у нас в країні. Проте, яка саме недуга у виконавця – наразі невідомо.

Волонтерство без піару

Влітку, Роман Недзельський – колишній гендиректор Палацу “Україна”, опублікував у своїй соцмережі фото автомобілів, які, за його словами купив співак. Про це пан Роман розповів у інтерв’ю, а також зазначив,  що Олег Анатолійович робить добрі справи тихо, без камер, без піару, що його “вовчицемобілі” неабияк допомагають нашим хлопцям. Додав,  що не звертає уваги на людей,  які дозволяють собі говорити про Олега неприємні речі, адже його “тиха” допомога – неоціненна.

Вдалося знайти інформацію про благодійний фонд Олега “Вовчиця”, за допомогою якого, він купує автівки для ЗСУ. Про свою потужну волонтерську діяльність сам артист не повідомляє, очевидно, щоб не створювати хайпу на війні. Після поширення інформації про допомогу захисникам, його “вовчиці” змінили думку, адже переймалися стосовно такого раптового зникнення, а тим паче замовчення ситуації, однак зараз навпаки гнів зник на милість і  можна знайти багато схвальних коментарів.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.