“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець показала, як готується до Великодня: все разом з дітьми

Олена Кравець поділилася чим займається перед великим святом. Пече паски та малює крашанки, а в такій непростій справі їй допомагають - діти. Також артистка поділилася маленькою таємницею і розповіла, що буде робити вперше.

Всі українці святкуватимуть довгоочікуване свято – Великдень. Наші українські зірки також не є виключенням. Олена Кравець поділилася у своєму Інстаграмі як майстерно навчилася прикрашати писанки, а в такій важливій справі їй допомагали  діти.Також артистка розповіла, що буде випікати першу у своєму житті паску. Цього року більшість повернулися до традицій, які хочеться наслідувати.

Олена Кравець показала, які писанки приготувала на свято
Олена Кравець показала, які писанки приготувала на свято

Олена Кравець здивувала своїх фанатів новиною про те, що йде з “Кварталу 95” та деякий час на сцені гумористичного шоу ми її не побачимо. Акторка розповіла, що війна сильно вплинула на її життя та внесла певні корективи, які потягнули за собою кардинальні зміни. Олена поділилася, що вона вирішила призупинити свою роботу в творчому колективі, але наголошує, що тимчасово.

Зірка гумористичного шоу поділилася зі своїми підписниками маленьким секретом
Зірка гумористичного шоу поділилася зі своїми підписниками маленьким секретом

Під час активної роботи, жінка зрозуміла, що має зупинитися, адже потрібно було вирішувати питання з її здоров’ям. Кравець має шкірне захворювання – кропив’янку, яка за час важкої роботи загострилася і потребувала лікування. Через прогресування хвороби акторка була вимушена відмовитися від всіх її зйомок, бо в кадрі почувала себе невпевнено та дискомфортно.

Красуня Олена Кравець
Красуня Олена Кравець

Кравець зазначила, що була приємно здивована, що всі її зрозуміли та навпаки підтримали, адже її робочий колектив знає її давно, і вони всі, наче одна родина.

Після своєї паузи артистка з’явилася на телеекрані в новому проєкті “Тихий вечір” і стала його ведучою. Олена наголошує, що давно хотіла спробувати себе в такому форматі і сама запропонувала ідею цього шоу.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.