Влад Яма приголомшив фанатів натяком на те, що його шлюб розпався: “Все колись закінчується”

Хореограф Влад Яма поділився знімком у своєму інстаграмі та залишив загадковий підпис. Фанати в коментарях пишуть свої здогадки, але артист поки ніяк не відреагував на їх припущення.

Український хореограф Влад Яма, який наразі перебуває в Америці, здивував своїх фанів новою публікацією. У своєму Інстаграмі артист опублікував фото із загадковим підписом, який намагаються розшифрувати його підписники. Поки Яма нічого не прокоментував та не дав зворотнього зв’язку.

Нагадаємо, Влад Яма виїхав разом з родиною з України на початку повномасштабного вторгнення. Після того, його з дружиною Ліліаною на Батьківщині ніхто не бачив, за що голова родини постійно потерпає від розлючених підписників, які не розуміють, що заважає хореографу повернутися назад до України. Особливо недоречним фоловери вважають поведінку самого артиста, адже у своїй соціальній мережі він поширює публікації з різних вечірок та розваг. Проте Яма наголошує, що це все відбувається з благодійною метою, таким чином вони можуть збирати кошти на допомогу нашим військовим.

Не дивлячись, на такі аргументи підписники хореографа поділилися на два табори: одні – дякують, інші – засуджують. Зірка не мовчить і теж любить відповісти на такі коментарі, тому в Інстаграмі танцівника постійно можна побачити гнівні слова від фоловерів та відповідь артиста на них.

Конфлікт із радіоведучим Славой Дьоміним

Ширилася інформація, що Яма образився на радіоведучого Славу Дьоміна. Після їх інтерв’ю, де артист розповідає, коли та куди виїхав, у його адресу почало “прилітати” багато хейту, а згодом Слава поділився новиною, що хореограф заблокував його в соцмережі. На цьому Влад не зупинився і почав ображати блогера публічно. Дьомін намагався дізнатися, що трапилося, але ніхто не захотів з ним спілкуватися.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.