Покохали заморських красенів: історії стосунків Сопонару, Бужинської, Світоліної та Білик з іноземцями

Кохання не бачить ні віку, ні статі, ні кордонів. Пригадуємо найромантичніші історії стосунків відомих українських зірок із заморськими красенями. Хто полюбив чоловіків, які народились за кордоном?

У чималої кількості людей з самого дитинства існує мрія покохати й побудувати родину з іноземцем. Дослідити культури іншої країни, зрозуміти, як живуть мешканці тієї чи іншої держави – завжди цікаве заняття. Пригадуємо, хто з відомих українських зірок таки зумів здійснити цю мрію та пов’язав своє життя з чоловіками, які народились за кордоном.

Ірина Сопонару та британець Ріс

У жовтні минулого року відома українська актриса детально розповіла про свого обранця. З Рісом знаменитість разом вже понад рік, а в інтерв’ю для Аліни Доротюк зірка “Жіночого кварталу” зізналась, що у Києві британець жив ще до зустрічі з нею, адже дуже сильно любить Україну. Познайомились вони в одному з кафе у столиці. До слова, сьогодні зіркова пара вже замислюється над весіллям і створенням родини.

Відома українська актриса Ірина Сопонару зі своїм британським бойфрендом
Відома українська актриса Ірина Сопонару зі своїм британським бойфрендом

Катерина Бужинська й Димитар Стойчев

У квітні 2014 року відома українська співачка вийшла заміж за болгарського бізнесмена. Зовсім скоро, 23 квітня, закохані святкуватимуть дев’яту річницю подружнього життя. Їхні стосунки почались з того, що Димитар Стойчев побився з другом об заклад на декілька тисяч євро, що він одружиться з красунею. Через пів року друг віддавав Стойчеву борг.

Бужинська зі своїм чоловіком Стойчевим
Бужинська зі своїм чоловіком Стойчевим

Еліна Світоліна й Гаель Монфіс

Найвідоміша українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла заміж за французького колегу Гаеля Монфіса. Свого часу спортсменка зізналась, що день їхнього весілля вона вважає найкращим у своєму житті. До слова, важливу подію зіркова пара відзначала у Швейцарії. Знаменитості сьогодні виховують спільну дитину.

Еліна Світоліна зі своїм чоловіком Гаелем Монфісом
Еліна Світоліна зі своїм чоловіком Гаелем Монфісом

Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Відома українська співачка свого часу також покохала азербайджанського красеня. 8 років Ірина Білик перебувала у шлюбі з фотографом Асланом Ахмадовим і разом вони стали батьками спільного сина Табриза. Втім, 2021 року стало відомо, що подружжя розірвало стосунки й офіційно розлучилось.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов
Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.