Де шукати чоловіка-іноземця: поради Сопонару, Камалії й інших красунь, які закохали в себе заморських красенів

Багатьом жінкам хочеться мати неймовірно романтичну історію кохання, де чоловік буде іноземцем, який випадково зустрів своє кохання в іншій країні. Українські зірки розповіли, де шукати свого принца

Міжнародні стосунки – це завжди чудова й цікава пригода. Втім, багатьох цікавить питання, де ж можна відшукати своє іноземне кохання? Пригадуємо історії відомих українських зірок, які свого часу почали стосунки із закордонними красенями.

Камалія

Відома українська співачка з пакистанським мільярдером виховують двох доньок
Відома українська співачка з пакистанським мільярдером виховують двох доньок

Нещодавно зіркова пара ошелешила шанувальників зізнанням про те, що вони більше не разом. Про це Камалія повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі, втім після несподіваної та сумної новини подружжя продовжило з’являтись разом і поводитись так, ніби все добре. Хай там що, фанати щиро сподіваються, що в зірок все налагодиться й до офіційного розлучення справа не дійде.

Свого принца Камалія знайшла на роботі. У вечір, коли артистка познайомилась з Мохаммадом Захуром, її запросили виступити на приватній вечірці для бізнесменів з усього світу. Серед них виявився і майбутній чоловік зірки, який на неї одразу звернув увагу.

Ірина Сопонару

Зірка Жіночого кварталу зі своїм бойфрендом з Великобританії
Зірка Жіночого кварталу зі своїм бойфрендом з Великобританії

Відома українська актриса й гумористка Ірина Сопонару вже давно зустрічається з великобританцем Рісом. Сьогодні зіркова пара встигла познайомити одне одного зі своїми батьками та навіть почала планувати весілля. Втім, почалось все декілька років тому, в одному з українських кафе. Ірина Сопонару познайомилась з коханим не за кордоном – її доля чекала на неї в столичній кав’ярні.

Найцікавіше, що того дня знаменитість була одягнена максимально по-домашньому – ніяких локонів і макіяжу, найзвичайнісінький спортивний одяг. В одному з інтерв’ю зірка назвала саме це головним секретом: мовляв, чоловіки бояться підходити знайомитись до жінок, коли вони “при параді”.

Катерина Бужинська

Відома українська співачка перебуває у шлюбі з болгарським бізнесменом
Відома українська співачка перебуває у шлюбі з болгарським бізнесменом

Катерина Бужинська сьогодні заміжня за іноземцем Дімітаром Стойчевим, з яким виховує двох спільних дітей. Історія кохання зіркової пари заслуговує на те, щоб стати сценарієм для романтичної комедії. Спершу відома українська співачка ледве не відштовхнула свого майбутнього чоловіка, коли той підійшов до неї знайомитись на вулиці. Втім, врешті-решт Бужинська дала шанс Дімітару й ні разу про це не пошкодувала.

Втім, найпікантнішим моментом у цій історії є той факт, що болгарський бізнесмен побився зі своїм другом об заклад, що зможе завоювати серце красуні. Його товариш поставив декілька тисяч євро на те, що Бужинська його “відшиє”. Через пів року друг Стойчева віддавав йому борг, адже новоспечена пара зіграла весілля.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.