Вічний холостяк Олексій Суханов розповів про свої стосунки з жінками: була одна, яка стала дружиною

Відомий український телеведучий і незмінна суддя для гостей шоу "Говорить Україна" розповів про своє особисте життя. Що було в минулому Суханова та що на романтичному фронті зірки відбувається нині?

Олексій Суханов давно здобув популярність на українському телебаченні – особливо завдяки телепроєкту “Говорить Україна”. Знаменитість завжди допомагає розв’язати особисті проблеми гостям свого ток-шоу, втім сам донедавна ніяк не міг розібратись у власних почуттях. Що відомо про буремне романтичне життя відомого українського ведучого?

Єдиний офіційний шлюб

Насправді про особисте життя Олексія Суханова відомо не так багато, як того хотілося б його шанувальникам. Важко сказати, що зірка ретельно приховує подробиці, втім ділиться він цим також не охоче. Хай там що, офіційно під вінець ведучий пішов лише один раз. Це сталось 2000 року, а обраницею знаменитості стала дівчина, на ім’я Ольга.

Олексій Суханов був одружений офіційно лише один раз у своєму житті
Олексій Суханов був одружений офіційно лише один раз у своєму житті

Разом вони були близько 13 років, втім розлучення оминути не вдалось. Пізніше Олексій Суханов зізнався, що розійшовся з коханою виключно з власної дурості. За словами знаменитості, йому потрібно було більше цінувати свою дружину. Втім, навіть після розлучення експодружжя зберегло теплі дружні стосунки.

“Ніколи не закохувався взаємно”

Минулого року відомий український ведучий вперше детально розповів про те, що таїться глибоко в його серці. Знаменитість зізнався, що в його житті не було стосунків, коли він та його жінка кохали одне одного взаємно. Бували випадки, коли він мав почуття до партнерки, втім вона не відповідала взаємністю. Бувало й навпаки – жінка кохала Суханова, а ось він взаємністю відповісти не міг.

В одному з інтерв'ю знаменитість зізнався, що ніколи не закохувався взаємно
В одному з інтерв’ю знаменитість зізнався, що ніколи не закохувався взаємно

Нова глава особистого життя

Нині шанувальникам залишається сподіватись, що своє справжнє щастя й взаємне кохання ведучий знайшов у нових стосунках. У лютому цьогоріч Олексій Суханов зізнався, що почав роман із загадковою жінкою, ім’я якої волів зберегти у таємниці.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.