Троє дітей, троє онуків: як виглядають та чим займаються всі зіркові нащадки 74-річної Алли Пугачової

Відома російська співачка Алла Пугачова за 74 роки свого життя встигла не лише приголомшливу кар'єру побудувати, а й тричі стати мамою та стільки ж разів бабусею. Що відомо про всіх нащадків зірки?

Алла Пугачова сьогодні є однією з найвідоміших та найзнаковіших представниць російської естради. Знаменитість багато років тому почала свою кар’єру та за цей час встигла досягти чималих успіхів та підкорити не одну вершину. Про Примадонну чули не лише в її рідній країні, а й далеко за її межами. У золотий час своєї професійної діяльності зірка гастролювала багатьма країнами світу, але сьогодні вже завершила кар’єру.

Знаменитість весь вільний час приділяє вихованню своїх двох молодших дітей, яких артистка народила з допомогою сурогатної матері від свого чоловіка Максима Галкіна. Що відомо про всіх дітей Алли Борисівни – як вони сьогодні виглядають та чим займаються?

Алла Пугачова виховує трьох дітей
Алла Пугачова виховує трьох дітей

Всі діти Алли Пугачової

Відома російська співачка ставала матір’ю тричі. Свою найстаршу доньку Христину Орбакайте знаменитість народила 1971 року. За два роки до народження первістка зірка вийшла заміж за литовського циркача Миколаса Орбакаса. Невдовзі після того, як старша донька Примадонни з’явилась на світ, молода родина розпалась. Сьогодні Орбакайте живе в росії, де будує власну кар’єру та виховує своїх дітей.

Як сьогодні виглядає донька Алли Пугачової Орбакайте
Як сьогодні виглядає донька Алли Пугачової Орбакайте

2011 року знаменитість вийшла заміж за чоловіка, якому подарувала двох дітей. Алла Пугачова та Максим Галкін познайомились ще 2000 року, а ось батьками стали 2013. Тоді сурогатна мати народила двох дітей – Лізу та Гаррі Галкіних. Дітлахи сьогодні живуть та навчаються в школі в Ізраїлі, де перебувають разом із зірковою мамою. У середині вересня святкуватимуть 10-річний ювілей.

Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна
Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна

Всі онуки Алли Пугачової

Старша донька Примадонни подарувала зірковій мамі трьох онуків. Христина Орбакайте народила дітей у різних шлюбах. Вперше артистка стала мамою 1991 року. Нікіта Преснякова з’явився на світ у Лондоні й став першим онуком Алли Борисівни. Сьогодні зірковий нащадок живе в росії, де займається зніманням кліпів і написанням пісень.

Як сьогодні виглядає онук Алли Пугачової Пресняков
Як сьогодні виглядає онук Алли Пугачової Пресняков

Вдруге Орбакайте стала мамою 1998 року, народивши сина Дені Байсарова від колишнього чоловіка, російського бізнесмена Руслана Байсарова. Нині син Орбакайте займається власним бізнесом у москві. Не без допомоги батька він відкрив фірму для проведення заходів. Дені виступає директором компанії та водночас фотографом.

Як виглядає онук Алли Пугачової Дені Байсаров
Як виглядає онук Алли Пугачової Дені Байсаров
Єдина онучка Алли Пугачової Клавдія Земцова
Єдина онучка Алли Пугачової Клавдія Земцова

Наймолодшій дитині Орбакайте та єдиній онучці Пугачової сьогодні 11 років. Дівчинка з’явилась на світ у шлюбі Орбакайте з Михайлом Земцовим. Клавдія сьогодні живе зі своєю мамою.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".