Як з роками у шлюбі з американкою змінився Андрій Шевченко: ви будете ошелешені, дізнавшись всю правду

Один із найвідоміших футболістів України сьогодні живе разом зі своєю коханою, американською моделлю Крістен Пазік. Як за багато років подружнього життя змінився головний тренер України

Андрій Шевченко, відомий український футболіст і тренер, давно здобув популярність у спорті. Знаменитість починав кар’єру на полі ще в далекому минулому, коли був дитиною. З тих років характер зірки загартувався, Шевченко виховав у собі дисципліну та відповідальність. А ось про те, які риси додались до особистості після одруження з коханою, читайте далі.

Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми
Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми

Зіркове подружжя не часто коментує особисте життя та воліє залишати інтимні подробиці в межах своєї родини. Втім, одного разу Крістен Пазік та Андрій Шевченко чуттєво привітали одне одного на річницю весілля. Так, дружина відомого українського футболіста подякувала чоловікові за підтримку та вміння коханого в будь-який момент їхнього життя розвеселити її.

Андрій Шевченко, своєю чергою, подякував кохану дружину за всі хвилини, що провів поруч із нею. Знаменитий спортсмен зізнався, що його обраниця робить особливим кожну секунду їхнього подружнього життя. Футболіст висловив вдячність за те, що Крістен Пазік завжди була поруч із ним та пообіцяв коханій завжди бути поруч із нею.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік є прикладом щасливої родини для багатьох фанатів
Андрій Шевченко та Крістен Пазік є прикладом щасливої родини для багатьох фанатів

З таких відверто милих та особливих привітань можна зробити лише єдиний висновок – кохання змінює людей виключно в кращу сторону. Андрій Шевченко у шлюбі з Крістен Пазік безумовно подорослішав та посерйознішав, змужнів і став багатодітним батьком. Відомий український футболіст зумів не лише прославитись у своїй сфері діяльності, але й стати щасливим чоловіком та люблячим батьком.

Відомий український футболіст зі своєю дружиною Крістен Пазік
Відомий український футболіст зі своєю дружиною Крістен Пазік

Нагадаємо, що зіркове подружжя зустрілось у сонячній Італії. З відомою американською моделлю польського походження Андрія Шевченка познайомив сам Джорджо Армані, італійський дизайнер модного одягу. Дружина подарувала футболісту чотирьох синів – Джордана, Крістіана, Олександра та Райдера-Габріеля. Заради Шевченкової дружини вивчив англійську мову. Це один із небагатьох міцних зоряних шлюбів. Зіркове подружжя разом з 2004 року.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.