Наталія Андрейченко приховувала коханця декілька років

Роман молодший за артистку на 22 роки.

Російські засоби масової інформації розсекретили романтичне захоплення акторки Наталіїї Андрейченко. Повідомляється, що Романові 42 роки і він молодший за артистку на 22 роки. Чоловік займається бізнесом: має у власності кафе у Мексиці. Також працює оператором.

Відомо, що пара познайомилася на знімальному майданчику декілька років тому. Тоді у них зав’язалися стосунки. Наразі вони разом мешкають у резиденції артистки в Канкуні.

«У них серйозні стосунки. Наталія знайома з мамою Романа та його сестрою, вони дружать. Роман ніжно піклується про кохану, готовий завжди підставити чоловіче плече. Дивитися на них – саме задоволення!» – цитує анонімне джерело одне із російських видань.

Наталія та Роман

Схожі статті

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.