Потап представив своє бачення виходу із кризи для шоу-бізнесу

Він зазначив, що у Полякової та Винника найбільші шанси отримати прибуток.

Популярний український репер та продюсер в одному із інтерв’ю розповів, як карантин позначиться на сфері шоу-бізнеса. За його словами, найбільше постраждають артисти, яких публіка любить слухати та бачити наживо. Це представники альтернативної та нішевої творчості.

Продюсер зазначив, що люди не будуть витрачати гроші на розваги до повної стабілізації ситуації. Навіть після скасування усіх обмежень артисти не відразу зможуть повернутися до стабільного графіку, додав Олексій. Втім, він зауважив, що є низка співаків, кому не варто боятися кризи. Насамперед, це ті виконавці, які мають багатомільйонну аудиторію.

«Природно, залишаться на плаву народні улюбленці, найпопулярніші артисти і ті, у кого є фінансова подушка. Це, наприклад, Олег Винник і Оля Полякова. Решті буде важко», – поділився своїми спостереженнями Потап.

Продюсер переконаний, що державі варто більше уваги приділяти сфері культури. Як варіант дій пропонує під час кризи зменшити податки на концертну діяльність і створити нормальні умови для роботи людей сфери розваг та шоу-бізнесу.

Також репер додав, що у зв’язку із карантином та пандемією зміниться творчість багатьох артистів. За його словами, вони з командою уже працюють над новими проектами.

«Звичайно, пандемія і карантин відображаються на всіх нас, ми розуміємо, що так, як раніше, вже не буде. І ми станемо іншими, і творчіст», – підсумував артист.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.