Ігор Кондратюк обдурив Віталія Козловського на 100 тисяч доларів

Про цей факт співак розповів під час гри «Правда чи дія» у прямому ефірі в Instagram cпільно з Ольою Поляковою.

Популярний український співак Віталій Козловський розповів про справжню причину розірвання контракту із продюсером Ігорем Кондратюком, яке супроводжувалося гучним скандалом.

За словами артиста, колишній керівник часто «розводив» артиста на гроші. Його шахрайство було повязано як з творчою діяльністю, так і з особистими питаннями.  Віталій розповів, що під час придбання житла Ігор обманув його на 100 тисяч доларів. І це при тому, додає артист, що він довіряв йому як батьку.

Попри  конфлікти, Віталій намагався мирно владнати робочі стосунки. При розірванні контракту він запропонував продюсеру фінансово вигідні умови, однак той відмовився, заявивши таке: «Твоя свобода коштує 300 тисяч доларів». Судові розгляди тривають досі.

Під час трансляції не оминули артисти питань особистого життя. Віталій зізнався, що планує весілля та задумується про майбутніх дітей. Співак хоче стати батьком донечки, адже має старшу сестру Олену, з якою його пов’язують приємні спогади.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.