Розлучились, але не можуть одне одного відпустити: що відомо про загадкову історію шлюбу Камалії та Захура

Відома українська співачка Камалія багато років була у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Втім, нещодавно зіркова пара оголосила про розлучення

Відома українська співачка Камалія давно здобула свою популярність. Спершу знаменитість впізнавали, як яскраву білявку з ніжним голосом та чудовими вокальними даними. Коли зірка вийшла заміж за пакистанського мільярдера, недоброзичливці почали стверджувати, що артистці вдалось досягти слави виключно шляхом його багатства. Хай там як, на слова “критиків” зіркова пара не звертала уваги.

Камалія та Мохаммад Захур багато років були прикладом для своїх шанувальників та багатьох українців загалом. Зіркова пара подолала мовний бар’єр, різницю культур і віросповідань, багато життєвих випробувань і навіть у часи великої війни, коли багато сімей розпались, вони залишились разом. Втім, нещодавно подружжя шокувало своїх шанувальників.

Мохаммад Захур та Камалія давно перебували у щасливому та зразковому шлюбі
Мохаммад Захур та Камалія давно перебували у щасливому та зразковому шлюбі

Несподіване розлучення Камалії та Мохаммада Захура

Нещодавно на особистій сторінці української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому вона повідомила прикрі новини. Знаменитість зазначила, що розуміє – цього не чекав ніхто. Втім, Камалія та Мохаммад Захур вирішили розлучитись. Артистка не стала повідомляти причин такого рішення.

Співачка зазначила, що розлучення не стане на заваді їхній дружбі, а надалі вони планують підтримувати батьківські стосунки заради виховання двох своїх доньок Арабелли та Мірабелли.

Шанувальники досі не можуть зрозуміти, чи дійсно Камалія та Мохаммад Захур розлучились
Шанувальники досі не можуть зрозуміти, чи дійсно Камалія та Мохаммад Захур розлучились

Разом з тим, після новини про розлучення знаменитості все ще постійно з’являються на публіці разом. Камалія та Мохаммад Захур разом відвідують різні заходи, чоловік продовжує підтримувати артистку в її професійних справах. Ба більше, зіркова родина після оголошення про розставання навіть продовжує разом подорожувати.

Шанувальники не розуміють, у чому причина такої поведінки – Камалія та Захур поводяться так, ніби вони й не збирались розлучатись. Багато користувачів мережі запевняють, що новина про розлучення була виключно бажанням створити галас задля слави. Хай там що, наразі невідомо достеменно, чи розлучилась зіркова пара офіційно.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.