День мами 2023: Настя Каменських, Остапчук, Задворний та інші зірки показали, як виглядають їхні неньки

Сьогодні в усьому світі відзначають День матері. Відомі українські зірки привітали найрідніших у світі людей та поділились милими фотографіями своїх матусь

Мама – людина, завдяки якій ми з’являємось на цей світ, вчимось у ньому жити та поважати його. Відомі українські зірки привітали своїх неньок із міжнародним Днем мами та з нагоди світлого свята показали підписникам їхні знімки. Як виглядають матусі найвідоміших представників українського шоубізнесу, дивіться далі.

Відома українська співачка Слава Камінська опублікувала милі кадри зі своєю мамою. Знаменитість була небагатослівна, втім до найріднішої людини звернулась із головними словами – зірка написала, що сильно любить свою маму.

Слава Камінська показала свою матусю у свято
Слава Камінська показала свою матусю у свято

А ось дружина відомого українського співака Віктора Павліка подякувала своїй мамі за щасливе дитинство та постійну підтримку. Висловила Катерина Репяхова вдячність і Всесвіту за те, що її нагородили такою чудовою матусею.

Катя Павлік показала, як виглядає її мама
Катя Павлік показала, як виглядає її мама

Українська співачка показала спільну фотографію зі своєю мамою та зазначила, що сьогодні – особливий день, коли кожен може зайвий раз нагадати рідній людині про те, як сильно її любить.

Настя Каменських привітала маму
Настя Каменських привітала маму

Відома українська телеведуча показала фотографії зі своєю матусею та зізналась, що кожна жінка з дитиною – буквально надлюдина, яка здатна на все. Катерина Осадча зізналась, що бути мамою означає одночасно найважчі та найпрекрасніші часи в житті людини.

Катерина Осадча показала свою маму
Катерина Осадча показала свою маму

Відома українська співачка Оля Цибульська також ніжно звернулась до своєї мами. Знаменитість показала спільне фото та пригадала, як днями мама сказала, що буде поруч із нею за будь-яких умов. Цибульська подякувала неньці за те, що усвідомлює це й без слів.

Оля Цибульська привітала маму зі святом
Оля Цибульська привітала маму зі святом

Учасник і переможець Холостячки-2 показав фотографію своїх батьків із їхньою онучкою, його донько. Знаменитість нагадав підписникам, аби всі привітали своїх матусь і бабусь.

Задворний опублікував фото зі своєю мамою
Задворний опублікував фото зі своєю мамою

Мама відомого українського шоумена й телеведучого цього дня святкує і власний день народження. Остапчук жартома зазначив, що мама розізлиться на неї, адже він показав її не дуже вдале фото.

Володимир Остапчук привітав неньку з Днем мами
Володимир Остапчук привітав неньку з Днем мами

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.