Всі дружини журналіста Дмитра Гордона до Олесі Бацман: від потайливої до справжньої чаклунки (ФОТО)

Відомий український журналіст і блогер Дмитро Гордон до зустрічі зі своєю нинішньою дружиною вже перебував у шлюбі. Що відомо про всіх жінок знаменитості, які подарували йому багато дітей?

Коли мова йде про відомого українського журналіста й блогера Дмитра Гордона, шанувальників цікавить не лише його професійна діяльність, але й особисте життя. Сам знаменитість неохоче ділиться спогадами про минуле та воліє обмежувати кількість інформації, що потрапляє в медіаполе. Втім, як сильно б шоумену не хотілось приховати всіх деталей, цього зробити неможливо. Пригадуємо дружин, з якими зірка був у шлюбі до зустрічі з Олесею Бацман.

Так, Дмитро Гордон офіційно був одружений тричі. Вперше знаменитість пішов під вінець багато років тому й прожив у шлюбі з коханою Наталією вісім років. У союзі на світ з’явився найстарший син журналіста, втім навіть поява дитини не змогла зміцнити та “оживити” стосунки зіркової пари. Пізніше в інтерв’ю Гордон проговорився, що розлучився з першою дружиною, бо між ними згасло кохання. Про Наталію в мережі неможливо знайти інформації та її фотографій, перша обраниця журналіста була дуже потайливою.

Дмитро Гордон розповів про всіх своїх дружин, з якими раніше перебував у стосунках
Дмитро Гордон розповів про всіх своїх дружин, з якими раніше перебував у стосунках

Вдруге знаменитість пішов під вінець з жінкою, яка, за його словами, була справжньою чаклункою. Чи жартував Дмитро Гордон, чи говорив цілковиту правду, але зірка впевнений, що Олена Сербіна, друга офіційна його дружина, приворожила журналіста. В одному з коментарів для медіа відомий український блогер заявив, що жінка мала всі здатності та цілком могла “притягнути” чоловіка магією.

Попри “магічні здібності” Дмитро Гордон та Олена Сербіна до кінця свого життя разом не прожили. Зіркова пара розійшлась, втім продовжила спілкування, адже у союзі в них народилось двоє дітей. Заради спільних нащадків колишні підтримують тісний зв’язок.

Що відомо про всіх дружин, які народили Дмитру Гордону всіх його дітей
Що відомо про всіх дружин, які народили Дмитру Гордону всіх його дітей

Втретє Дмитро Гордон одружився зі своєю колегою, журналісткою Олесею Бацман. Свою нинішню дружину знаменитість називає не просто коханою, а й найкращим другом. Блогер вважає, що вона дуже талановита та виключно мудра жінка. Крім того, розповідали зіркові закохані, вони ніколи не сваряться. Разом артисти виховують трьох дітей.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.