Заборонене кохання: Остап Ступка неспроста втратив розум при вигляді майбутньої дружини-студентки

Відомий український актор театру й кіно Остап Ступка вражає шанувальників не лише талантом, але й подробицями особистого життя. Як починався роман знаменитості з його третьою студенткою?

Представник відомої династії українських акторів давно здобув популярність серед авдиторії. Втім, як і у випадку з багатьма іншими зірками, шанувальники Остапа Ступки спостерігають не лише за його професійною діяльністю, але й за особистим життям. Поза сценою у знаменитості насичене й цікаве буття. Загалом актор був одружений тричі. Пригадуємо, як починались його стосунки з молодшою на 20 років студенткою Дариною.

Як Остап Ступка познайомився з дружиною

Не так давно відомий український актор нарешті розкрив історію знайомства зі своєю дружиною. Виявляється, Дарина завжди була відданою фанаткою свого майбутнього чоловіка й постійно відвідувала вистави за його участі. Остап Ступка пригадав, як одного разу глядачка зайшла до нього в гримерну з величезним букетом красивих квітів – відтоді й почалась їхня історія.

Остап Ступка вже 8 років перебуває у шлюбі зі своєю третьою дружиною, молодшою на 20 років
Остап Ступка вже 8 років перебуває у шлюбі зі своєю третьою дружиною, молодшою на 20 років

Пригадуючи ту зустріч, Остап Ступка не оминає увагою й зовнішній вигляд дівчини. Актор зізнався, що тоді його майбутня дружина зробила красивий макіяж і накрутила волосся, від чого виглядала ще красивіше. Дівчина подарувала акторові букет троянд, а зірка не зміг встояти перед її чарами. Тоді Остап Ступка вирішив, що і йому слід зробити крок назустріч відданій глядачці.

Знаменитість пригадав, що тоді взяв номер телефону Дарини, а фанатці пояснив таке сміливе рішення тим, що йому потрібно особисто телефонувати їй та запрошувати на нові вистави. До слова, на свої виступи на театральній сцені Остап Ступка, за власним зізнанням, кохану дружину запрошує й досі.

Як Остап Ступка познайомився зі своєю молодою третьою дружиною Дариною
Як Остап Ступка познайомився зі своєю молодою третьою дружиною Дариною

Варто зазначити, що відомий український актор найліпшим чином відгукується про свою дружину. Знаменитість вважає її розумною та мудрою, а найбільше цінує за те, що вона легко порозумілась з його дітьми від попередніх шлюбів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.