Образилась на Скрябіна та навіть змінила прізвище: що відомо про єдиний конфлікт Кузьменка та Могилевської

Відома українська співачка Наталія Могилевська та легендарний музикант Андрій Кузьменко за його життя були близькими друзями. Втім, є й одна історія, яка свого часу зробила співачці неприємно

Андрій Кузьменко, відомий український музикант і громадський діяч, за життя встиг досягти чималих успіхів у кар’єрі. Зі знаменитістю співпрацювало багато людей, а дехто з його зіркових колег навіть ставали близькими друзями. Зокрема, мова йде про Наталію Могилевську, з якою Кузьма Скрябін довго працював над різними проєктами.

Знаменита українська співачка з теплом згадує свого померлого колегу. Наталія Могилевська не приховує, що вважала свого колегу, з яким працювала разом на проєкті “Шанс”, близьким другом. Втім, зізнається артистка, бували між ними й дещо непрості ситуації. Річ у тім, пояснила Могилевська, що Андрій Кузьменко полюбляв жорстоко жартувати. Артистка ж гумору про себе не розуміла.

Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін були близькими друзями за часів спільної діяльності
Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін були близькими друзями за часів спільної діяльності

Одна з ситуацій особливо боляче вдарила по Могилевській. Ба більше, після цього випадку знаменитість більше ніколи не згадувала своє справжнє прізвище. Артистка народилась з ім’ям Наталія Могила. Деякий час тому вона брала участь у “Танцях з зірками”, де танцювала разом із Владом Ямою. Кузьмі такий збіг здавався кумедним – Могила та Яма. Він часто жартував про зірковий дует, але Наталії Могилевській не вдавалось ігнорувати власні емоції.

Наталія Могилевська пригадала неприємну ситуацію, яка навчила її багатьом речам
Наталія Могилевська пригадала неприємну ситуацію, яка навчила її багатьом речам

Втім, зізнається Наталія Могилевська, Кузьмі Скрябіну вона вдячна за такий жорстокий гумор. Артистка зазначила, що саме завдяки дружній іронії вона зуміла усвідомити своє слабке місце та зрозуміти, над чим саме їй потрібно працювати. Нині знаменитість згадує свого друга виключно з теплом і дякує йому за всі життєві уроки.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.