Крістіні Орбакайте – 52 роки: як донька Алли Пугачової зуміла вийти з тіні зіркової мами та досягти успіху?

Відома російська співачка та донька легендарної Примадонни святкує свій день народження. Яким був шлях Крістіни Орбакайте до вершин шоубізнесу та як їй вдалось вийти з тіні своєї матері?

Відома російська артистка та донька Примадонни Крістіна Орбакайте сьогодні, 25 травня, святкує свій день народження. Майбутня знаменитість з’явилась на світ у родині циркового артиста та співачки, тому з самого дитинства зростала, оточена творчістю та цікавими людьми. Майбутній знаменитості було змалку передбачено зіркове майбутнє – так і сталось.

Тепер Орбакайте є однією з найуспішніших артисток сучасної російської естради. Ба більше, доньці такої відомої співачка вдалось досягти буквально неможливого для зіркової дитини – вийти з тіні своєї мами. Хоча ім’я Крістіни, очікувано, все ще асоціюється з Аллою Пугачовою, вона таки зуміла зробити собі популярність.

Крістіна Орбакайте святкує свій 52-й день народження
Крістіна Орбакайте святкує свій 52-й день народження

Після розлучення батьків майбутня знаменитість переїхала до російської столиці, де почала відвідувати ліцей із поглибленим вивченням іноземних мов. Поза шкільними уроками Крістіна Орбакайте займалась вокалом та грала на піаніно, а пізніше навіть попросила маму віддати її на балет. Дівчинка почала займатись мистецтвом і навіть отримала чимало похвали від викладачів, втім не захопилась балетом і покинула заняття.

Встигла знаменитість спробувати себе й в акторській діяльності. Вищу освіту Крістіна Орбакайте здобувала в академії театрального мистецтва, на курсі Володимира Андрєєва. Паралельно з навчанням вона грала на Малій сцені МХАТу.

Як починалась зіркова кар'єра Крістіни Орбакайте
Як починалась зіркова кар’єра Крістіни Орбакайте

А ось свою музичну кар’єру знаменитість почала у віці семи років. Маленька Крістіна заспівала у шоу “Веселі нотки” та виступила з піснею “Сонечко сміється”. А ось 1982 року в популярній на ті часи програмі “Ранкова пошта” майбутня артистка виконала пісню Ігоря Ніколаєва “Пусть говорят”. Вже через 10 років після цього дівчина почала сольну кар’єру, а її дебютом став виступ на щорічному заході “Різдвяні зустрічі”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.