Яблуко від яблуні: чотири доньки Дмитра Гордона ростуть повними копіями лисого батька-журналіста

Відомий український журналіст є не лише успішним представником своєї професії, але й щасливим багатодітним татусем. У знаменитості чотири доньки та двоє синів – дівчата зростають татовими копіями

Дмитро Гордон давно здобув популярність серед української авдиторії. Знаменитість почав свою кар’єру багато років тому, а до сьогодні встиг досягти неабияких успіхів. Крім усього сказаного, знайшов своє щастя зірка і в особистому житті. Нині чоловік одружений з Олесею Бацман, яка подарувала йому трьох чудових доньок. Крім того, у знаменитого журналіста є старша донька від попереднього шлюбу. Як сьогодні виглядають всі доньки Дмитра Гордона?

Доньки Дмитра Гордона

Вперше відомий український журналіст пішов під вінець ще за часів своєї молодості. З колишньою дружиною Оленою Сербіною Дмитро Гордон познайомився в юності, а з часом запропонував їй вийти за нього заміж. У шлюбі на світ з’явилось четверо дітей, серед яких і найстарша донька журналіста Єлизавета.

Як сьогодні виглядають діти відомого українського журналіста Дмитра Гордона
Як сьогодні виглядають діти відомого українського журналіста Дмитра Гордона

Дівчина з’явилась на світ 24 роки тому, а сьогодні виросла дуже схожою на обох батьків одночасно. Красиві очі роблять Єлизавету схожою на маму, а ось хитру усмішку дівчина точно успадкувала від свого батька. Яскраве руде волосся розбавляє загальний образ і додає Лізі вишуканої індивідуальності.

Після розлучення з дружиною Дмитро Гордон познайомився з Олесею Бацман, своєю колегою. Журналістка брала у чоловіка інтерв’ю, а з часом все закрутилось і між колегами виникли почуття. Нині зіркове подружжя перебуває у гармонійних стосунках і виховує разом трьох спільних доньок.

Як виглядають доньки Дмитра Гордона, яких народила від нього Олеся Бацман
Як виглядають доньки Дмитра Гордона, яких народила від нього Олеся Бацман

З опублікованих дружиною фотографій доньок знаменитості неозброєним оком можна побачити, що вони зростають дуже схожими на свого батька. Форма обличчя, очі, усмішка та цікавий погляд роблять їх буквально копіями Дмитра Гордона. Втім, у дівчатках можна відшукати й мамині риси зовнішності.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.