10 років коми: дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського забрала всю славу батьків

Відома російська актриса Юлія Висоцька та її чоловік, режисер Андрій Кончаловський, виховують двох спільних дітей. Що відомо про старшу доньку зіркової пари, яка нині й досі в комі?

У жовтні 10 років тому, 2013, відомий російський режисер Андрій Кончаловський потрапив у ДТП. В автівці, яка розбилась, була і його донька. 14-річна дівчинка тоді опинилася у реанімації. Маша не була пристебнута ременем безпеки, тому отримала серйозну черепно-мозкову травму. Дитину довелося доставляти до шпиталю Марселя вертольотом. У медустанові її помістили у поверхневу кому.

Ось уже десятий рік родина Кончаловського наполегливо вірить, що дівчина прийде до тями і повернеться до звичного життя. Проте зараз про стан спадкоємиці режисера та актриси майже нічого невідомо. Батьки дівчини навідріз відмовляються говорити про рідну дитину. Хоча був час, коли Юлія була готова ділитися подробицями боротьби за життя її дочки.

Донька Кончаловського та Висоцької нині перебуває у комі
Донька Кончаловського та Висоцької нині перебуває у комі

Гучне інтерв’ю з Висоцькою вийшло через два роки після аварії. Тоді знаменитість відверто розповіла про те, що відбувалося з Машею. Цікаво, що відповісти на питання про стан доньки однозначно актриса не могла ще тоді. Зірка говорила на цю тему обережно та акуратно, підбираючи слова. Це й не дивно, адже будь-яку необережну фразу зрештою могли піднести суспільству у спотвореному світлі.

Тоді Юлія Висоцька пояснила, що стан, в якому перебуває її донька, є доволі неоднозначним. В один день вона може відчувати й бачити, що Марія тут, із нею. Пізніше дівчина знову “зникає”. Все йде повільно, зізналась актриса.

Актриса Юлія Висоцька розповіла про стан здоров'я своєї доньки
Актриса Юлія Висоцька розповіла про стан здоров’я своєї доньки

Через кілька місяців після відвертої розмови Юлії Висоцької з журналістами з’явилися чутки про те, що Маша Кончаловська вийшла з коми, пішла на поправку. Крім того, у мережі бурхливо обговорювали, що лікарі відзначають позитивну динаміку. Ось тільки сама актриса більше не хотіла давати коментарів на болісну тему.

Юлія Висоцька зізнавалася, що в неї більше не залишилося жодних сил нескінченно говорити одне й те саме. Пізніше з’явилась інформація, що Маша знову впала в кому. Актриса тоді зізналася, що забороняє собі читати матеріали про свою доньку, щоб зайвий раз не засмучуватись. З того часу інформація про стан Маші Кончаловський перебуває у суворій таємниці.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.