“Все знято на айфон, і навіть не новий” – Аліна Гросу пожалілася, як шалено економить на своїх кліпах. ВІДЕО

Молода українська співачка Аліна Гросу представила публіці свіжий кліп на пісню "Грозами". Незважаючи на те, що саму пісню Аліна записувала у відомій студії Лос-Анджелеса, де працюють багато іменитих світових зірок, кліп на пісню вдалося зробити власними силами.

Пісня “Грозами” – про кохання, а також про бурю емоцій, які воно викликає під час перших зустрічей. Та буває так, що цей вир почуттів настільки закручує тебе, що ти вже незчуєшся як він несе тебе подалі від реальності і ти переходиш в стадію “токсичних” стосунків.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка поділилася як проходила робота над кліпом до пісні. Вона зазначила, що зараз витрачати гроші на дорогі кліпи не на часі, тому разом з оператором зняла та змонтувала кліп сама на звичайному айфоні.

“…З самого початку, я планувала якийсь цікавенний кліп на пісню “Грозами”, але потім зрозуміла, що зараз не на часі витрачати на це гроші. Над “Грозами” працювало всього дві людини – я і оператор, разом обирали локації, він знімав, а я монтувала. Все знято на айфон.. І навіть, не на новий, і змонтовано все на айфоні…”

Фрагмент кліпу Аліни Гросу "Грозами"
Фрагмент кліпу Аліни Гросу Грозами

Підписники залишилися у захваті від роботи Аліни і похвалили її за таку колосальну роботу. “Все яскраво, соковито, весело, грайливо”, “Пісня-антидепресант”, “Заряджає позитивом” – писали люди в коментарях до кліпу на Youtube. До речі, кількість переглядів кліпу на цій платформі за чотири дні вже перевищила 1,2 млн.

У відео Аліна постає у чотирьох образах, кожний з який вирізняється ніжністю, романтичністю та грайливістю. Варто зазначити, що над ними Гросу теж працювала сама. “Образи, зачіска, мейк – це було також на мені” – поділилася зірка. Пісня вийшла романтична, і, в той же час, весела та запальна. Співачка раніше додала, що створила цю пісню спеціально щоб трошки підняти настрій українцям у важкі часи. І, здається, це їй вдалося. Приємна зовнішність, шикарний голос та драйвовий настрій Аліни зробили своє діло. Пісня полюбилася багатьом.

Що ж, зняття і монтаж кліпу самостійно вийшли досить непогано, незважаючи на те, що бюджетно. Адже дорого не завжди означає гарно, хіба ні? А зайві гроші під час війни завжди можна витратити на більш корисні цілі.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.