Зірки, які тільки говорять про своє весілля, а фото не показують: Горбунов і Осадча, Полякова і Буряковський

Доки одні зіркові пари із захопленням показують свої весілля, ці знамениті "коханці" воліють тримати все в секреті. Відомі подружжя розповіли, чому вони не показують фото зі свого минулого

Хай би як дивно це не звучало, але не всім медійним персонам хочеться розповідати про особисте життя. Пригадуємо історії тих знаменитостей, які воліють мовчати про власні весілля та не показувати фотографій з гулянь.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Навколо цієї зіркової української пари завжди було чимало чуток. Нещодавно, наприклад, у мережі обговорювали ймовірне розлучення Олі Полякової з чоловіком. Звісно, йти від свого коханого знаменитість не збирається, втім такий поголос вкотре доводить, що особисте життя зірка воліє тримати в таємниці, саме тому навколо нього й збирається стільки чуток.

Головна білявка країни Полякова та її чоловік Буряковський давно перебувають у шлюбі
Головна білявка країни Полякова та її чоловік Буряковський давно перебувають у шлюбі

Так сталось і з весіллям відомої української співачки. Про урочистості артистка згадує не так часто, та й фотографії із заходу вона показувати не хоче. Втім, пригадує Оля Полякова, на їхньому з Вадимом Буряковським весіллі гості, друзі чоловіка, робили ставки – коли ж їхній шлюб розпадеться. Згадує зірка про це без образ, але з усмішкою – друзі виявились неправі, а вони з чоловіком вже багато років щасливі разом.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

А ось ця зіркова пара не показувала фотографії зі свого весілля, адже воно було таємним. Знамениті українські телеведучі познайомились на робочому місці – саме там між ними і з’явились романтичні почуття. Втім, довгий час Катерина Осадча та Юрій Горбунов приховували, що вони разом, а будь-які чутки жартома спростовували.

Юрій Горбунов не так давно вперше розповів про таємне весілля з Катериною Осадчою
Юрій Горбунов не так давно вперше розповів про таємне весілля з Катериною Осадчою

Все викрилось лише з роками, коли знаменитості вже перебували у шлюбі. Саме тому шанувальники так і не побачили фотографій з весілля закоханих. Лише через два роки після таємних урочистостей Юрій Горбунов розповів, як усе відбувалось. За спогадами ведучого, класичної церемонії вони не влаштовували, оскільки Катерина Осадча на той момент ось-ось мала народити сина.

Натомість закохані влаштували гучну вечірку, на яку запросили найближчих друзів та рідних. Світська українська журналістка майже весь вечір просиділа, адже у положенні їй було надзвичайно складно витанцьовувати. А ось гості імпровізованого весілля весь час розважались і розважали Осадчу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.