Пісню Вірки Сердючки використали у британському серіалі

Композиція «Dancing Lasha Tumbai» прозвучала у стрічці «Вбиваючи Єву».

Днями на телеекрани вийшла п’ята серія четвертого сезону британського серіалу «Вбиваючи Єву». У ній головна героїня на імя Віланель танцює під пісню українського виконавця Андрія Данилка, відомого під псевдонімом Вірка Сердючка.

У серіалі використали хіт «Dancing Lasha Tumbai», з яким артист  посів другу сходинку на конкурсі «Євробачення» у 2007 році.

Дівчина на щорічному фестивалі врожаю розважається за допомогою традиційних ігор: вона намагається відгадати, під якою склянкою схований предмет. Її опонентка вміло переставляє посуд, аби заплутати Віланель. Але героїні таки вдається виграти. Дівчина радіє та продовжує розважатися. Все це відбувається під знайому пісню Вірки Сердючки.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.