Настя Каменських випустила зворушливе відео на пісню «Воспоминания»

У роботі вона зібрала усі найяскравіші ролики та фото.

Популярна українська співачка представила нову композицію «Воспоминания». Зірка самостійно відзняла кліп на цю пісню у дворі будинку. На таку роботу її надихнув перегляд архівних фото та відео.

«Одного затишного вечора я переглядала фото в телефоні. Щасливі посмішки, сонячні дні і романтика мене так надихнули, що я захотіла створити з усього цього невеличкий фільм спогадів. Щоб прожити ті відчуття ще раз», – зауважила Настя.

У відеороботі Каменських використала збережені знімки та ролики, які вони робили разом із чоловіком під час подорожей. Співачка зізналася, що дуже любить зберігати речі, пов’язані з важливими моментами життя.

«Я люблю і ціную кожен день свого життя. Тому обов’язково зберігаю свої життєві події в фото, відео або якихось предметах. У мене є особливе місце, де я зберігаю всі флешки, старі телефони — так звана скринька спогадів. Я можу відкрити її в будь-який момент і з посмішкою і теплом в серці прожити ті щасливі моменти знову і знову. Живіть так, щоб вам хотілося згадувати і прожити ще раз кожен день. Зберігаймо світло свого життя. Зберігати любов, яка у вашому серці», – поділилася співачка.

Вона додала, що її найулюбленіша країні – Італія, з якою в неї асоціюється дитинство.

«З Італією у мене особливий зв’язок. Ця країна в моєму серці назавжди, адже саме з нею пов’язані яскраві спогади мого дитинства. Я росла в Неаполі і з великою цікавістю вже змалечку знайомилася з країною. Мені вона досить близька: їх темперамент, любов до життя, відкритість, щирість. Італійці — неймовірні. І ми з Льошею дуже любимо подорожувати Італією, повертатися туди знову і знову і дивуватися щоразу, як країна відкривається по-новому», – поділилася артистка.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.