У сукні за 50 тисяч: Маша Єфросиніна приголомшила жіночним образом у наряді від кутюр за великі гроші

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна показалась у стильній сукні за майже півтори тисячі євро. Знаменитість прогулялась в образі вулицями Києва

З початком повномасштабної війни відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна, як і багато українських жінок, відклала на верхню полицю у шафі всі красиві сукні та костюми. З 24 лютого минулого року “модними” серед людей стали спортивні костюми й інший зручний одяг. Втім, нещодавно ведуча продемонструвала жіночний образ, в якому вийшла на вулиці Києва.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує у фіалковій сукні від українського бренду. Наряд від кутюр коштує понад 1,2 тисячі євро, що у гривнях складає понад 50 тисяч. Маша Єфросиніна підібрала ідеальний колір сукні, який дуже пасував до її чорного волосся. А ось величезна квітка на животі робила наряд одночасно незвичайним та дуже новаторським.

Маша Єфросиніна пройшлась вулицями Києва у стильній сукні від кутюр
Маша Єфросиніна пройшлась вулицями Києва у стильній сукні від кутюр

Український бренд J’amemme, в сукні від якого прогулялась відома українська телеведуча та благодійниця, шиє одяг “від кутюр” – наряди для людей із виключним смаком. Коротка сукня з особливої тканини, атласу, має дуже витончений колір, який чудово підкреслює всі переваги зовнішності зірки. До такого жіночного наряду зірка підібрала босоніжки металічного кольору та незвичайний клатч.

Знаменитість вирішила не говорити багато в описі до нової публікації й коротко зазначила, що в неї – квітковий настрій. У коментарях до допису Маші Єфросиніної компліменти для неї залишило чимало українських зірок. Серед них опинились і Даша Квіткова, і Юлія Саніна, й Алан Бадоєв, і Заріцька, і багато інших.

Слід зазначити, що цей образ став одним із перших жіночних нарядів Маші Єфросиніної за час повномасштабної війни. До цього ведуча не з’являлась у таких вишуканих образах.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.