Віталія Козловського чекають в Голлівуді

Український співак планує поїздку після карантину.

Популярний співак Віталій Козловський розповів, куди хоче відправитися після карантину. Перше місце, яке він відвідає, буде Лісабон. У цьому місті співак зустрів Новий рік, і він запам’ятався Віталію природою.

Свої плани він розкрив під час інтерв’ю програмі «Зоряний шлях».

«Я відзначав Новий рік в Лісабоні, де є прекрасне місце під назвою мис Рока. Це найзахідніша частина Європи. Там неймовірні ландшафти, простір, океан. Подивишся – дух захоплює!», – поділився співак.

Другим пунктом у списку Козловського став Лос-Анджелес. Як зізнався співак, його дуже приваблюють пагорби Голлівуду.

«Я розумію, що це дуже розпіарене місце, але коли ти бачиш на Голлівудських пагорбах напис Hollywood, то всередині з’являється стільки емоцій! Здавалося б, знаменитий напис зроблено зі звичайної фанери, але ти перебуваєш в захваті, тому що нарешті доїхав до цього класного місця, де з’явилося стільки талановитих зірок, і було знято дуже багато фільмів. Це одне з небагатьох місць, звідки мені не хотілося їхати», – зізнався Віталій.

Також виконавець додав, що в цій частині світу його чекають друзі. Одне з запрошень він отримав від колеги, співачки Міки Ньютон.

«Коли закінчиться карантин, я збираюся знову полетіти в Лос-Анджелес. Тим більше, що у мене там багато друзів! Наприклад, моя колега і хороша подруга Міка Ньютон. Вона постійно запрошує мене в гості ».

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.