Весілля Дорофєєвої та Кацуріна: Дантеса, Потапа і Позитива не запросили, а Барських і Єфросиніна були

Відома українська співачка, за повідомленнями інсайдерів, таємно одружилась зі своїм бойфрендом. Зіркова пара запросила на весілля чимало зіркових гостей, серед яких не опинилось Дантеса

Надя Дорофєєва до весни минулого року довго перебувала у стосунках зі своїм колегою, музикантом і гумористом Володимиром Дантесом. У березні 2022 року зіркова пара оголосила сумні новини – вони вирішили розлучитись. Знаменитості зробили все тихо та без зайвих сварок, спокійно поділивши спільне майно та підписавши всі необхідні документи. Нині особисте життя й Дантеса, й Дорофєєвої склалось чудово.

Ба більше, нещодавно у мережі почали ширитись чутки про те, що знаменитість готується до таємного весілля зі своїм обранцем. Артистка, за словами Богдана Беспалова, зіркового пліткаря й блогера, деякий час готувалась одружитись зі своїм бойфрендом, Михайлом Кацуріним, з яким будує стосунки вже понад рік. За словами блогера, знаменитості влаштували максимально таємний захід.

Богдан Беспалов розповів, що серед зіркових гостей на заході були Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, Макс Барських, артист і близький друг зіркової пари, блогер Антон Птушкін, ексдружина Потапа Ірина Горова з їхнім спільним сином і навіть Дмитро Комаров зі своєю дружиною. Загалом, повідомив блогер, на таємному весіллі гуляло 68 гостей – друзі та родичі.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли таємне весілля у Києві
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли таємне весілля у Києві

За словами Богдана Беспалова, організатори заходу, закохані Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, були настільки стурбовані питанням секретності та безпеки, що на вході навіть заклеювали своїм гостям камери на телефонах – аби ті нічого не знімали та не публікували в соціальні мережі.

Слід зазначити, що чутки про ймовірне таємне весілля відомої української співачки та її бойфренда Михайла Кацуріна з’явились не так давно. Втім, першим про це заговорив не Богдан Беспалов, а фешн-журналіст Роман Тимофєєв. Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін не коментували цих чуток – зіркова пара не підтверджувала, але й не спростовувала інформацію.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.