Архівні фото та нове ім’я. Лілія Ребрик розкрила таємницю

Телеведуча також показала свою молодшу сестру.

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик днями на своїй сторінці в Instagram оприлюднила фото, на якому вона позує разом із сестрою Юліаною. Для того, аби прихильники могли порівняти їх із сестрою, вона оприлюднила теперішні та архівні знімки.

Як зізналася зірка, її ім’я співзвучне з іменем молодшої сестри. Батьки назвали ведучу Ліліана, однак артистка вирішила змінити його задля кар’єри на телебаченні.

«Я – Ліліана. Впевнена, зараз багато хто здивувався, бо знає мене як Лілію, але ні, я насправді – Ліліана», – зазначила у дописі Лілія.

Також телеведуча розповіла, що в дитинстві батьки часто плутали дівчат і це її дратувало. Втім, сьогодні Лілія вже у ролі мами також може назвати одну зі своїх доньок ім’ям іншої.

Ребрик також підкреслила, що у неї сильний зв’язок із молодшою сестрою, однак у дитинстві вони часто сварилися.

Популярне

Схожі статті

Має сина від першого шлюбу й грала у “Папіку 2”: що відомо про дружину Станіслава Боклана Наталію Кленіну

Вже 38 років поспіль поряд зі Станіславом Бокланом перебуває жінка, яку всі ми бачили на екрані. На рахунку Наталії Кленіної понад 8 десятків ролей у кіно та незліченна кількість у театрі.

Котлети як у бабусі: соковиті всередині та з хрумкою скоринкою ззовні – готую 3 дні на тиждень на вечерю

Якщо є котлети й борщ, домашні голодними не залишаться. Сьогодні акцентуватимемо увагу саме на котлетах. Адже для виробів із фаршу важливо, щоб вони вийшли з хрумкою скоринкою.

Одноповерхова дерев’яна будівля з терасою: як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

Багаторічний воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов за довгу футбольну кар'єру, звісно, заробив чимало грошей. Отже, може собі дозволити мати будинок власної мрії.