“Рідкісні кадри”: 20-річна донька Олени Кравець показала стиль у маленькій чорній сукні та білих кросівках

Відома українська гумористка Олена Кравець має трьох дітей. Знаменитість показалась у красивій чорній сукні та зазначила, що таке трапляється вкрай рідко

Олена Кравець, відома українська актриса та ведуча, разом зі своїм коханим чоловіком Сергієм мають трьох дітей. Найстарша донька зіркової пари Марія вже живе окремо. Дівчина навчається в університеті та активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зіркова донька часто показує цікаві фотографії.

Так, наприклад, цього разу Марія Кравець продемонструвала, як виглядає у стильному літньому образі. Схоже, дівчина вирушила на шопінг і вирішила приміряти сукню. Зіркова донька зазначила, що таке трапляється вкрай рідко, тому вона й захотіла продемонструвати своїм шанувальникам, як виглядає у такому жіночному образі.

Дівчина одягла маленьку чорну сукню без рукавів звичайного крою. Доповнила наряд Марія білими кросівками. Будь-які аксесуари на ній були відсутні, а волосся було акуратно розпущене та спадало красивими хвилями на її плечі. Загалом образ доньки відомої української актриси виглядав вдало та чудово підходив до літньої спеки – бодай треба було змінити колір сукні.

Марія Кравець продемонструвала стильний наряд у чорній сукні
Марія Кравець продемонструвала стильний наряд у чорній сукні

Слід зазначити, що донька відомої української актриси не дуже полюбляє одягати сукні. Частіше Марія Кравець з’являється на публіці у більш спортивних і кежуал нарядах, а також любить стріт-стайл. Дівчина надає перевагу широкому та вільному крою, нейтральним кольорам і цікавим поєднанням.

Загалом, стиль доньки Олени Кравець неможливо не назвати вдалим. Дівчина чудово вміє підкреслювати власну харизму та характер одягом, який носить. Марія Кравець виросла дуже несхожою на свою зіркову маму, втім це їй додає лише шарму та особливості.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.