Таємниця народження дітей розкрита: хто насправді матір Лізи і Гаррі Галкіних, якими завагітніла не Пугачова

Усі знають напевно, що двох своїх молодших дітей відома російська співачка Алла Пугачова народжувала не сама. Хто ж є біологічною матір'ю Лізи та Гаррі Галкіних?

Відома російська співачка Алла Пугачова свого часу мала насичене особисте життя. Знаменитість на початку цього століття знайшла чоловіка, якого шукала все життя. Справжнім і найсильнішим коханням артистки став набагато молодший Максим Галкін. Нині зіркова пара продовжує жити душа в душу, а також – виховувати разом спільних дітей.

Ліза та Гаррі Галкіни з’явились на цей світ у вересні 2013 року, але ні для кого не секрет, що на той момент Алла Пугачова вже не мала змоги самостійно виносити та народити дітей. Для того, аби стати батьками спільних дітлахів, Примадонна зі своїм молодим чоловіком скористались послугами сурогатної матері. Сьогодні й досі ходять чутки про те, хто насправді міг виношувати дітей зіркової пари.

Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 10 років тому
Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 10 років тому

Вдруге Примадонна пережила чудо появи власних дітей у віці 64 років. Спершу публіка була шокована, адже чомусь усі були впевнені, що артистка народжувала сама – про це свідчать найбільш популярні запити у пошукових системах тих років. Втім, Алла Борисівна не стала приховувати від публіки, що від 37-річного Галкіна самостійно народити вона аж ніяк не могла.

Пугачова свого часу заморозила яйцеклітину, адже з коханим чоловіком вони завжди були впевнені, що хочуть спільних дітей – залишалось лише чекати на медичний прогрес, аби діти народились абсолютно здоровими. Хоча російська артистка зі своїм чоловіком приховують особистість жінки, яка виносила їх дітей, у мережі активно обговорюють ту, яка могла це зробити.

Хто насправді народив дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна
Хто насправді народив дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна

Мова йде про Олену Ширініну. Користувачі мережі впевнені, що саме вона стала сурогатною мамою дітей зіркової пари. Річ у тім, запевняють шанувальники Алли Пугачової та Максима Галкіна, що донька артистів дуже схожа на цю жінку.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.