Забула про батьківщину й почала життя з чистого аркуша: як змінилась опальна Ані Лорак за останній рік

Скандально відома співачка Ані Лорак останнім часом не припиняє дивувати публіку. Знаменитість ніби всіма силами намагається відхреститись від свого минулого

Колись відома та шанована українська співачка в один момент у своєму минулому вирішила кардинально змінити вектор розвитку кар’єри. Артистка переїхала жити та творити до росії. Це не мало б такого великого значення, якби після початку війни в рідній країні зірка повернулась до України. Ба більше, у Лорак міг би бути шанс на прощення українців, якби вона усвідомила трагедію після 24 лютого минулого року.

Втім, ніяка з вищеописаних подій не стала для співачки каталізатором рішення. Нині артистка продовжує жити та будувати кар’єру в росії, а також намагається відхреститись від свого минулого. Це в Ані Лорак виходить найкраще. Про свою рідну країну зірка, здається, забула – так само артистка не згадує і про рідних, які й досі живуть у Києві.

Ба більше, останнім часом Ані Лорак намагається всіляко змінити свою зовнішність. Так, наприклад, скандально відома співачка нещодавно оновила зачіску. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість похизувалась змінами. Артистка позувала на камеру з об’ємними кучерями в “афро” стилі.

Ані Лорак кардинально змінила імідж і позувала з новою зачіскою
Ані Лорак кардинально змінила імідж і позувала з новою зачіскою

Не менш важливі зміни стались в особистому житті відомої співачки. Так, цього року Ані Лорак почала зустрічатись з іспанцем Ісааком. Чоловік працює тренером з йоги та наставником з духовних практик. Саме у цій сфері його шлях перетнувся зі шляхом його коханої дівчини. Ісаак був наставником Кароліни Куєк, коли вони зрозуміли, що мають почуття одне до одного.

Нині зіркова пара будує стосунки, втім висвітлювати особисті подробиці на своїх сторінках в Інстаграмі не полюбляє. Попри це, відомо, що у нового бойфренда Ані Лорак є дитина від колишньої дружини.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.