Софія Ротару обіцяла любити його все життя: ви ахнете, побачивши цього красеня Анатолія з Чернівців

Відома українська співачка Софія Ротару захопила своїх шанувальників не лише талантом і творчістю, але й прикладом справжнього кохання, довжиною в ціле життя

Софія Ротару стала однією з найвідоміших українських співачок останнього століття. Знаменитість давно почала будувати кар’єру, а свого коханого чоловіка, з яким пройшла цей шлях до кар’єрних вершин пліч-о-пліч, познайомилась ще раніше. Історія кохання та стосунків Ротару та Євдокименко була ніжною та чуттєвою водночас. Цьогоріч закохані могли б відзначити 55-річчя свого шлюбу, втім 21 рік тому кохання всього життя легендарної артистки не стало.

Історія шлюбу Софії Ротару та Анатолія Євдокименка

Відома українська співачка покохала свого майбутнього чоловіка не одразу, втім почуття знаменитості з часом ставали лише сильнішими. Артистка свого часу знялась у фотосесії для обкладинки журналу “Україна”. Євдокименко служив в армії та побачив це фото своєї майбутньої дружини. Юна Софія Ротару настільки сподобалась солдату, що він присягнувся сам собі, що знайде цю чудову дівчину.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко в молодості
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко в молодості

Все сталось саме так, як собі й уявляв Анатолій Євдокименко. Чоловікові після служби вдалось відшукати українську красуню. Тоді Софія Ротару мешкала в гуртожитку, а симпатичний кавалер постійно навідувався під вікна будівлі та намагався добитись уваги дівчини. Втім, декілька років поспіль Ротару не відповідала Євдокименку взаємністю.

Крім усього вищесказаного, Анатолій Євдокименко захоплювався не лише зовнішністю, але й творчістю юної Ротару. Пізніше чоловік став її продюсером і допоміг організувати ансамбль “Червона рута”. Можливо, це був хитрий план Євдокименка, згідно з яким, він мав проводити багато часу з артисткою, аби вона неодмінно в нього закохалась. Хай там як, але це таки вдалось – Софія Ротару усвідомила, що має почуття до чоловіка.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко в молодості
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко в молодості

Наприкінці вересня 1968 року зіркова пара зіграла весілля, а через два роки на світ з’явився їхній спільний син Руслан.

Популярне

Схожі статті

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.